USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: «Щоб не смерділи»: Дорн в скандальному інтерв’ю розповів, чому прикривався тризубом
Відомий український співак Іван Дорн на «Новій хвилі» в 2014 році вийшов на сцену з тризубом на футболці, щоб уникнути скандалу в Україні.

Про це йдеться в інтерв'ю для російського спортивного журналіста Юрія Дудя, – пише Обозреватель.

«Ми поїхали туди з «Танцем пінгвіна». Далі постало питання трохи гостріше, тому що почав підніматися сморід про те, що наша учасниця з України одягла костюм з триколором. Як же так, у нас такі проблеми, така сварка, а вона ходить в цьому спортивному костюмі ... треба було щось вирішувати. Тому я подумав, що треба їхати з українською піснею, по-перше, щоб нести культуру, якщо вже така справа. А по-друге, я подумав, треба вийти з тризубом, щоб щодо костюма ніхто «не воняв», – заявив Дорн.

Він додав, що на той момент дуже хотів виступити на «Новій хвилі», а тому треба було приймати якісь рішення.

«Ну слухай, це виступ називається «не потрапити в халепу». Ти вже погодився брати участь на «Новій хвилі», підтвердив свою участь. Ти в принципі її підтвердив ще коли почав як ведучий там брати участь. Зав'язалися тісні, хороші відносини з Ігорем Крутим. Не хотілося його підводити ... Мало що зі мною зроблять, якщо я скажу «ні». Тому в 2014 році я погодився. Тоді я ще був не так, щоб усталений артист. На «Нову хвилю» з’їздити треба», – уточнив співак.

Крім того, Дорн «відхрестився» від допомоги воїнам АТО. «Гроші давалися на постраждалих в Маріуполі, коли стався обстріл. Один з волонтерів, який писав цей пост, вирішив розпорядитися цими грошима по-іншому, купив оптичний приціл і прилюдно мене подякував за це», – заявив співак.

Крім того, Дорн розповів про свою реакцію. «Я сказав: «Слухай, давай якось щось робити, бо якась незручна ситуація вийшла». «Воні» щось занадто багато зібралося з цього приводу», – згадав Дорн, зазначивши, що більше він ніколи не допомагав АТО.

Також Дорн заявив, що кульки в кольорах національного прапора України, заявлені в його райдері, це просто для того, що б «краще бачити організаторів», виходячи з літака.

Також у цьому ж інтерв’ю Дорн заявив, що між Києвом і Москвою – тільки дружба. Росіянин згадав про те, як під час концерту Дорн попросив москвичів передати привіт киянам.

«Люди говорять про те, що є проблеми. Проблеми в їх головах, ось де їх проблеми і нехай подавляться ними, цими проблемами, раз і назавжди! Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всією Москвою передамо дружний привіт Києву! І нехай це побачать всі!» – сказав тоді Дорн під час концерту, помітивши, що бурхлива реакція залу його здивувала. «Я охрінів, чесно кажучи», – сказав він.

Дорн також розповів, що «політикам це не подобається». «Просто тому, що сам факт того, що я виступаю в Росії – це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, – по барабану, що я говорю, їм важливіше моя музика», – впевнений співак.
Коментарів: 16
Санчез Показати IP 12 Квітня 2017 09:46
Ще якийсь гандрон...
Макс Показати IP 12 Квітня 2017 13:10
Всё правильно сказал. Проблема в головах. Норм мужик! А вонь, она и в Африке вонь, все мы знаем какой продукт жизнедеятельности ее издает, ну так пусть и разлагается на здоровье.
лучанин до Макс Показати IP 13 Квітня 2017 06:58
В твоїй голові точно є проблема. Ну а дорн показав своє справжнє гниле нутро
Думка до лучанин Показати IP 13 Квітня 2017 11:31
Іди з'їш Пєтіну шоколадку і п@з@й за газ платити, а не в інтернеті сидиш! ВСІ податки заплатив?умнік
лучанин до Думка Показати IP 13 Квітня 2017 17:24
коментар було видалено
лучанин до Думка Показати IP 17 Квітня 2017 10:13
краще їсти пєтіну шоколадку,ніж так як ти путінгську жовту глину. Дивись щільно пережовуй бов бур
Думка до лучанин Показати IP 20 Квітня 2017 14:38
Вся проблема в параної, яку вже всім підсадили! Щоб ти поняв мені на кацапетію по"&₽ ! Проте ліпити її всюди, в той час, коли вся наша влада на@&бує кожного це треба дураком бути. Дорн має свою думку і свої права, як і всі інші, і підстраюватись під когось/щось ніхто не зобов'язаний. Була б нормальна країна і війни б не було!
Наташа Показати IP 13 Квітня 2017 09:54
Все тепер, коли війна, "відсівається" зерно від полови. Тепер ми бачимо хто є хто. Це, навіть, добре, тепер ми знаємо хто друг, а хто ворог.
Моритури Показати IP 13 Квітня 2017 12:36
А нічого, що це він говориш ще більше року назад? І ніхто тоді цього не замітив.
Лана Показати IP 14 Квітня 2017 10:22
Скільки вовка не корми,у ліс дивиться. Сам Дорн народився в Челябінську, то чого можна від нього чекати...
патріот Украіни Показати IP 14 Квітня 2017 11:46
правильно сказав бо вже надоіли зі своіми путіними небесними сотнями гідностями в украіні нема роботи всі виіжають все подорощало долар впав комуналка піднялася краще акцентуйте питання на економічних проблемах а не на всякіх там тризубах
злий до патріот Украіни Показати IP 16 Квітня 2017 11:33
Якщо ти герб України називаєш "всяких там тризубах" то ти не патріот,а пеДріот-пристосуванець
павло до злий Показати IP 17 Квітня 2017 20:55
а скількі украінців зраджують нашу державу роблячи на краіну агресора
уу Показати IP 14 Квітня 2017 11:48
вваа
Луч Показати IP 15 Квітня 2017 15:44
А чого артистів не призивають в армію? Чим вони продажні кращі? От якби вернувся в Україну, а йому повістку в АТО... А чого боятися, в нас же дружба з Москвою...
Лучанка Показати IP 22 Квітня 2017 13:33
Вам вчора казали, що Савченко- герой і ви готові були горли перегризти за неї. Сьогодні ви плюєте на Савченко, хоча, як на мене, вона зараз хоча б шукає вихід з цієї війни і щось для цього робить. А ви...Телевізор завтра скаже любити Дорна і ви будете його любити так як любили вчора і ненавидете сьогодні... Бо немає своєї думки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus