USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Старі фотографії з Максимом
Знайомилася з Максимом ще у 1999 році у весняному поході по Карпатах. Він був сильним (Максим Гринчишин), мужнім та витривалим; ніс рюкзак за себе, і за тих, кому було тяжко, почепивши їх на себе; один попереду, другий ззаду.

Потім ми разом створювали офіційно турклуб «Ми». З турклубівцями їздили в першу новорічну поїздку до Карпат, зустрівши там 2000 рік, напередодні вийшовши на Говерлу, як зараз пам’ятаю сонячну та безвітряну зимову погоду. Зупинившись в приюті «Казмєнщику», де потрібно було палити дровами, які рубав Макс.

Потім було багато туристичних акцій, посиденьок, вечорниць. Як співав Кузьма:

«Дешеве пиво і сухе вино,

Робили нас щасливими людьми,

І ніби чудо польське радіо,

Нам відкривало той незнаний світ

Ми жили всі так ніби, то був сон

І можна бути вічно молодим»

Нам тоді було по 20 … ну трішки з гаком.

Потім Макс поїхав за кордон на декілька років. Приїхавши він з нами їздив в Рокині на свято Купала, де ми зустрічали Сонце. А згодом поїхавши в Карпати на День Молоді піднімаючись на гору Піп Іван та озеро Марічейку ніс не тільки рюкзак, а ще й… дівчину на спині, оце СПРАВЖНІЙ МУЖЧИНА!

Потім він пішов на фронт за викликом повістки. Відбувалися декілька телефонних розмов під час відпусток про життя-буття, потреби на війні на той час в тепловізорах, військовому одязі і т.д..

Думаю він, так як і більшість українців – хотів припинення війни, мирного життя. В пам'ять про нього ми маємо її завершити, іншого - НЕ ДАНО!!!

Ми любили тебе, МАКС і будемо пам’ятати завжди усміхненим…

Страшно і не віриться, що вже не підемо в похід по Карпатах…

«І тільки у альбомі всі підряд Ми будемо такими як тоді..»

Нагадаємо, він боронив свою країну до останнього – український захисник, патріот, лучанин Максим Гринчишин повернувся додому у домовині. Зустріти Героя вранці 21 лютого на рідній землі зібрались близько сотні лучан.

Руслана Мельник та всі турклубівці, які знали Максима Гринчишина
Коментарів: 1
аяяй Показати IP 25 Лютого 2017 15:58
Очень жаль!Такой парень был!Царствие ему небесное.Он навсегда останется в нашей памяти.Герои не умирают!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus