USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Відбудеться свято професійно-технічної освіти Волині
25 травня 2017 року з 10 до 14 години на Театральному майдані міста Луцька відбудеться свято професійно-технічної освіти Волині.
Організатори заходу: управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за підтримки голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Петровича Гунчика та голови Волинської обласної ради Ігоря Петровича Палиці.
Мета: відродження престижу робітничих професій, організація профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька та області.
У святі візьмуть участь 20 професійно-технічних навчальних закладів області.
В рамках заходу відбудуться:
-презентація навчальних закладів профтехосвіти та позитивного педагогічного досвіду професійно-технічних навчальних закладів області із питань навчання та виховання робітничої молоді;
-ярмарок-продаж виробів, виготовлених учнями та майстрами виробничого навчання навчальних закладів;
-майстер-класи професійного спрямування;
-виступи учасників художньої самодіяльності;
-виставка технічної творчості учнів;
-обласна виставка дидактичних та методичних напрацювань педагогічних працівників.
На виставці-ярмарку в широкому асортименті буде представлено різноманітні побутові товари та вироби, садовий інвентар, с/г продукцію, вироби з металу та дерева, швейні та столярні вироби, художні промисли. Бажаючі матимуть можливість придбати зазначену продукцію за помірними цінами.
Захід надає можливість донести до учнів старшої школи головні переваги професійно-технічної освіти: можливість отримати повну загальну середню освіту, високий рівень фахової робітничої кваліфікації, здобуття у стінах ПТНЗ початкової вищої освіти та продовження навчання у вищому навчальному закладі за профілем підготовки, щомісячне стипендіальне забезпечення, оплату праці під час проходження виробничої практики, працевлаштування після закінчення навчального закладу.
Учні 9-11-х класів загальноосвітніх шкіл Луцька та області матимуть змогу отримати відповіді на питання щодо вступної кампанії 2017 року та напрямків фахової підготовки у професійно-технічних навчальних закладах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus