USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Aрхів новин

Січень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Лютий

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Березень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Квітень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Травень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Червень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Липень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Серпень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Вересень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Жовтень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Листопад

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

Грудень

ПН
ВР
СР
ЧТ
ПТ
СБ
НД

У Луцьку визначили переможців конкурсу карикатури. ФОТО

Урочисте підбиття підсумків та вручення цінних призів переможцям обласного мистецького конкурсу авторської карикатури «Умовні українці» відбулося у Луцьку.

11 Грудня 2015 22:19

Луцького спеціаліста міграційної служби засудили за хабар

Провідний спеціаліст Луцького районного сектору Управління державної міграційної служби вимагав плату за непритягнення людини до адміністративної відповідальності та називав завищену ціну за виготовлення документів.

11 Грудня 2015 21:15

Гунчику підкинули гранату?

Активіст Правого сектора на Волині на прийом до голови Волинської обласної державної адміністрації прийшов з гранатою. Подробиці інциденту перевіряють правоохоронні органи

11 Грудня 2015 19:05

Почесний громадянин Луцька залишив свій автограф на руїнах Рейхстагу

Григорій Світличний – льотчик-штурмовик, Герой Радянського Союзу, українець родом з Шевченкового краю, почесний громадянин Луцька. Про життя українців, хто під час Другої світової війни захищав Волинь, а згодом – і жив та працював тут – серія наступних публікацій рубрики «Волинь не забуває».

11 Грудня 2015 19:00

Працівники ЛПЕ готові запропонувати власну кандидатуру на посаду директора

Вкрай складна ситуація на підприємстві електротранспорту потребує негайного вирішення. Та досі підприємство не просто не витягували з проблем, а навпаки – все глибше його в них занурювали. Відтак працівники ЛПЕ вирішили зініціювати колективний трудовий спір з керівництвом

11 Грудня 2015 18:45

Волинь придбає 55 шкільних автобусів

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик висловили готовність частково профінансувати купівлю шкільних автобусів для сіл і селищ, де закриватимуть малочисельні школи

11 Грудня 2015 18:29

Ревізія Луцького підприємства електротранспорту: що побачили зсередини

Луцьке підприємство електротранспорту займається рекламою власного транспорту, аби лучани обирали екологічно чистий та дешевший вид громадського транспорту. Втім, проблем на підприємстві повно – з якого боку не підійти: застарілі тролейбуси, обладнання, нераціональне використання коштів, борги, невдоволений колектив та нові обіцянки влади. Імітуючи прозорість, для депутатів та ЗМІ організували «день відкритих дверей»

11 Грудня 2015 18:08

У Нововолинську з вогню винесли 58-річного чоловіка

Увечері 10 грудня мешканці 5-поверхового житлового будинку по проспекту Перемоги у Нововолинську відчули запах диму у під'їзді. З'ясувавши, що задимлення поширюється з квартири на третьому поверсі, вони повідомили про пожежу за номером “101”

11 Грудня 2015 17:34

Суд над бійцем Силюком: свідок звинувачення заплутався у показах

Переливанням із пустого у порожнє виявився черговий раунд суду над бійцем 51-ї ОМБР Максимом Силюком. На цьому засіданні відбувся допит свідка звинувачення – командира 4-ої зенітно-ракетної батареї колишньої 51-ої бригади Руслана Кордонця. Саме ним був зафіксований факт так би мовити самовільного залишення Максимом місця несення служби. Інший свідок, який теж у свій час командував цим підрозділом Чембулаткін на суд не з’явився та у відеоселекторному режимі показів не надав.

11 Грудня 2015 17:23

Історія волинського Героя, який рік живе з осколками в тілі

Уже рік після поранення волинський боєць батальйону «Колос» 51-ої бригади 32-річний Андрій Хілінський живе з осколками в тілі. Волинянин чекає виклику з Німеччини, щоб там долікуватися.

11 Грудня 2015 17:00

Система Orphus