USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

7-річній волинянці, хворій на онко, терміново потрібні гроші

23 Травня 2017 09:51
Важкохворій волинянці терміново потрібна допомога. З проханням допомогти до усіх небайдужих звернулася волонтерка Наталія Попова.

Картка ПриватБанку батька (Абрамчук Сергій Петрович) 4149 4996 4811 1977

"Сьогодні, 23 травня 2017 року, НАСТІ АБРАМЧУК, онкохворій дівчинці, прикутій до ліжка, виповнюється 7 років… Ще рік тому Настуся пішла в перший клас у волинському провінційному містечку, дуже добре навчалася, любила співати і малювати… Тішилися успіхами дитини маленький братик Миколка, мама Світлана та тато Сергій.

Біда прийшла несподівано в грудні 2016. Саме 5 місяців тому – в дитини перекосило очі і батьки кинулися до лікарів. Діагноз страшний – пухлина стовбуру головного мозку. Дівчинку поклали до обласної лікарні і негайно призначили опромінювання та темодал. 27 сеансів по 1.8 Грейс. Після 13 курсів дитині стало гірше – відняло ліву сторону, відняло мову. Лікування та опромінювання зупинили… Батьки кинулися обивати пороги провідних дитячих онкологів та нейрохірургів України. Результати однозначні – по нашому протоколу лише опромінювання… Жодних операцій в Україні не зроблять.. .. Надії на одужання дитини немає((. В цей же час тато почав шукати для Настусі дитячі онкоклініки за кордоном. Зголосилися прийняти дівчинку Ізраїль та Туреччина. Батьки за об'єктивних причин обрали другий варіант. Диво, але саме днями в турецькій клініці “LIV HOSPITAL Ulus” після успішної операціії відновлюється хлопчик з таким самим українським діагнозом", - йдеться у дописі.

Зі слів волонтерки, клініка “LIV HOSPITAL Ulus” виставила рахунок 26 300 євро... "Родина шукає кошти і вже зібрала 14 000. Але час спливає, поки ми збираємо кошти дитині РІЗКО СТАЛО ГІРШЕ: від препаратів та довгого лежання скаче тиск, здувся живіт, почався кашель. Єдине, що тішить, - до Настусі повернулася мова",- пише Наталія Попова.

Каже, залишилося зібрати 12 300 євро…

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dcp Показати IP 23 Травня 2017 14:07
Питання до церковників, ну і як після цього можна вірити в "Бога" за які це діяння він нагородив 7-річну дівчинку такою недугою? "слабоумних" котрі будуть кричати що це за "гріхи батьків" прошу не коментувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus