USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Marichka Kulish: як знайти безкоштовне житло за кордоном?

21 Червня 2017 10:53
Пошук доступного житла під час закордонної мандрівки становить для вас неабияку проблему? Не біда, адже можна скористатися пропозиціями каучсерферів.

Йдеться, зокрема, про онлайн-сервіс, який об’єднує більше 2 мільйонів людей у всьому світі, які абсолютно безкоштовно пропонують свої апартаменти для ночівлі туристам.

Журналістка Інформаційного агентства Волинські новини Марічка Куліш теж зареєстрована на каучсерфінговій платформі та навіть встигла прийняти в себе гостей із-за кордону. Про це вона розповідає у своєму ютуб-блозі.

Марічка зауважує, що стати каучсерфером напрочуд легко, та ділиться враженнями від безкоштовного проживання в Римі та Брешії, а також від прийому в Луцьку гостей із Берліна та Мінська.

«Сенс – у тому, що тобі не потрібно нічого платити. Найголовніше – те, що ти поринаєш в інше середовище», – підкреслює дівчина.

Читайте ще: MARICHKA KULISH: ЇДЕМО ЗА КОРДОН НА ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ТАБІР

Вона відзначає, що каучсерфери – це не туристи, а місцеві жителі, тому вони якнайкраще знають, які місця потрібно відвідати в місті, де можна смачно поїсти, а куди заходити не варто.

«Це ще один спосіб, дуже крутий, знайти собі друзів зі всього світу, адже в каучсерфінгу зовсім не важливо, в яких умовах ти живеш. Сенс – у культурному обміні й відкритості до світу», – наголошує Марічка.
Читайте ще: ВІДКРИВАЄМО ДОВГОТЕРМІНОВУ ВІЗУ РАЗОМ ІЗ MARICHKA KULISH
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus