USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Атмосфера в команді – на найвищому рівні», – Тлумак про чергову перемогу «Волині»

18 Серпня 2018 21:40
На післяматчеву прес-конференцію після поєдинку 5 туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги головний тренер ПФК «Суми» Сергій Золотницький не прийшов. Натомість привітати «Волинь» з черговою перемогою прийшов його асистент Олександр Мартюк.

Нагадаємо, сьогоднішній матч закінчився перемогою «Волині» з рахунком 3:0.

З його слів, лучани наразі є найкращою командою у своєму дивізіоні, оскільки їм вдалося зібрати у своєму складі гравців з величезним досвідом. Як зазначив Мартюк, його команді вдалося зупинити стартовий натиск волинян, але кадрові проблеми та натиск лучан не дозволив сумчанам реалізувати власний план на гру, основне місце в якому займала гра на контратаках.

На запитання стосовно задач ПФК «Суми» на сезон він відповів, що основне завдання – зберегти команду, зважаючи на стан речей в сучасному українському футболі.

Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак свій спіч розпочав із подяки вболівальникам, яких із кожною грою на «Авангарді» стає все більше. «Усі гравці віддаються на 100%. І куди приємніше робити це при заповнених трибунах. У Луцьку з цим все в порядку», - сказав він.

Наставник лучан також відзначив прекрасну атмосферу, яка наразі панує в команді. «Саме завдяки атмосфері та тому, що вдалося зібрати у клубі дійсно патріотів Волині та регіону, маємо такий результат – 5 перемог у 5 матчах», - зазначив Тлумак.

З його слів, у заявці «Волині» неспроста всього 21 гравець, адже склад формували якісно, а не кількісно. Також коуч лучан відмітив молодь, зокрема форварда Ігоря Карпенка, який сьогодні відзначився дебютним голом за «Волинь». «Так як вони віддаються на тренуваннях (молоді гравці, - ред.), то заслуговують на ігровий час. А щодо Карпенка, то він забиватиме багато, це лише справа часу та психології. Недаремно він був кращим бомбардиром Чемпіонату U-19», – запевнив Андрій Богданович.

Він також повідомив, що команду чекають певні ротації у кубковій грі проти «Таврії», яка відбудеться у середу, 22 серпня. «Футболісти уже готуються, є план реабілітації, який розпочинається одразу по завершенню гри», – підсумував коуч лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Серпня 2018 22:08
Слід додати до спортивних досягнень українців перемогу на чемпіонаті світу зі стрибків з екстремальної висоти який проходив у Криму. 1 місце- британский спортсмен Гэри Хант, 2 місце -українець Олексій Пригоров, 3 місце-американець Кайл Мітріон. Кубок світу «Фрирайт» пройшов на півострові вдруге.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus