USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Де на Волині поставлять вагові комплекси. Перелік

24 Липня 2017 10:03
До кінця року на Волині облаштують локації, в який розташують майданчики для вагових комплексів, які важать вантажні автомобілі та виявляють порушників, які нищать дороги.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Наразі на Волині працює лише один комплекс, який, здебільшого, працює на трасі Луцьк – Львів. Відтак, до кінця року планують облаштувати ще низку майданчиків.

Зокрема, на так званому Маневицькому перехресті, на трасі Луцьк – Володимир Волинський, Луцьк – Рівне, Ковель – Ягодин. Для забезпечення цілодобової роботи планують залучити ще 22 працівника.

Завершуються тендерні процедури щодо закупки 78 вагових комплексів, частину з яких отримає і Волинь. Заступник начальника управління Укртрансбезпеки в області Володимир Степанов зауважив, що технічні можливості таких комплексів дають змогу зважувати автомобілі, визначати навантаження на ось, технічний стан транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus