USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Демонтаж паркану Старого ринку продовжать у понеділок

8 Лютого 2020 10:19
10 та 11 лютого департамент муніципальної варти продовжить демонтаж паркану, що встановлено навколо ринку «Центральний». Про це інформують луцькі муніципали на своїй сторінці в мережі.

Знесення проводитиметься згідно з рішенням Луцької міської ради від 29.01.2020 № 69/1 «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою».

Зі слів муніципалів, знесення паркану проводитимуться з метою вільного доступу до конструкцій осіб, які виявили бажання самостійно вивезти незаконно розміщені контейнери з території на Глушець, 1.

Одночасно повідомляємо, що вказаний паркан не є власністю суб‘єктів підприємницької діяльності або інших осіб, що здійснюють діяльність на території земельної ділянки за адресою вул. Глушець, 1.

У зв’язку з цим департамент муніципальної варти Луцької міської ради офіційно звернувся до правоохоронних органів щодо необхідності забезпечення безперешкодного проведення демонтажу вищевказаної огорожі, недопущення нанесення травм працівникам департаменту муніципальної варти сторонніми особами та забезпечення дотримання порядку.
Нагадаємо, рішення про перенесення частини ринку прийняте депутатами міської ради, відповідно до якого 4 лютого були розпочаті демонтажні роботи контейнерів, договори з власниками яких розірвані, та контейнерів, які давно стоять без будь-яких дозвільних документів.

Ці роботи завершити не вдалося у зв'язку з свавіллям базарників та невідомих осіб, які трощили техніку, наносили тілесні ушкодження працівникам муніципальної варти та іншим особам. У внутрішній переписці у групі Вайбер, яку надав один із підприємців, були заклики до вчинення незаконних дій, зокрема, використання викруток, цвяхів, сльозогінного газу, бензину та коктейлів Молотова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2020 10:27
Згідно з рішенням Луцької міської ради від 29.01.2020 № 69/1 «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» - а хіба так можна? Я завжди вважав що рада може припинити право тимчасового користування і аж ніяк не постійного. Ось тут юристам є над чим попрацювати.
Лучанка до Лучанин Показати IP 8 Лютого 2020 10:51
Базарнику ви "не умнічайте" а нарешті прибирайте свій треш і дайте місту розвиватися
Ом до Лучанин Показати IP 8 Лютого 2020 11:57
Давай підписуйся базарником Бо лучани за перенесення ринку. Це місту вже десять років обіцяли БАЙКОТ СТАРОГО РИНКУ
Лучанин до Ом Показати IP 8 Лютого 2020 17:43
Вся справа в тому що я якраз і є корінним лучанином, а не базарником, на відміну від вас понаїхавших з сіл і тепер диктуючих умови всім лучанам. Скоро вибори, одні, другі, а те як ви зруйнували місто за останні пару років не забудеться ніким і відповідати прийдеться полюбому!
Маршал Показати IP 8 Лютого 2020 11:00
Будуть залучені танки і авіація
Сталін Показати IP 8 Лютого 2020 11:11
Вмипемо муніципалам як тре...
ха-ха до Сталін Показати IP 8 Лютого 2020 12:46
це поки Шпига не получив вказівки від вищого начальства, що потрібно сприяти муніципалам, то ви щось варті. а як там домовляться - то всіх "актівістів" попакують за 15хв і розвезуть по "кабінетах". а на шибко умних ще й справи відкриють і повісять все що зможуть.
Уважно читайте! Показати IP 8 Лютого 2020 12:50
Напевно автору, перед тим як писати статтю, варто було перечитати той скріншот з переписки, і переконатись, що там вживались слова "можна брати" , а не "беріть". А якщо "можна", то на заклик це не тягне. Крім того, з яких пір брати з собою викрутку, чи цвях, чи газовий балончик - незаконно? Незаконно використовувати викрутку чи цвях чи газовий балончик в якості ЗНАРЯДДЯ НАПАДУ. Роздули з мухи слона, а потім обсмоктують по всім ЗМІ.
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2020 12:52
Декомонізуйте або стриножте того Сталіна !
А Показати IP 8 Лютого 2020 13:30
вибори зовсім скоро...
Вчитель Показати IP 8 Лютого 2020 13:44
Дурню причому тут вибори? Порядок потрібно наводити, повідомлення є? ото бігом, швиденько на новий базар, поки там ще місця є.ь Задрали клоуни своїм грязним ринком!!!
Анонім Показати IP 8 Лютого 2020 13:52
Дороги посипте,бо люди ноги ломають!!!!Другий день лід!!!Хоча завтра потепління,саме розтане.Займайтесь ринком,не турбуйтесь про лучан,потерпимо.
Нема базара ! Показати IP 8 Лютого 2020 14:45
Треба просто озвучити списки торгашів з їхньою родословною і кришею. Надати в новому керівництву в прокуратуру, поліцію та іншим фіскалам. Знайти там тещ, свах , кумів чи благовірних отих бойцов нєвідімого фронта. І стане набагато простіше вирішувати наболілі питання !
лучани Показати IP 8 Лютого 2020 14:48
Правильно!!!
Люстра Показати IP 8 Лютого 2020 17:52
Так !!! Усе правильно,тільки треба передбачити за попередньою угодою - оцеплення місця проведення робіт силами нац. гвардії та підрозділами нац.поліції, перекриття вулиць Глушець та Замковій . Силами спец.підрозділів МВС та дорожньої поліції перекриття допуску усіх сторонніх лиц та транспортних засобів на територію ринку. Охорону маршрутів руху спец.техніки та місць проведення вантажних робіт. Підігнати автозаки для осіб яки будуть заарештовавані за порушення громадського порядку або будуть чинити супротив виконанню рішення Луцької міської ради.
До люстри Показати IP 8 Лютого 2020 21:25
Путін-ти????
Цікаво Показати IP 8 Лютого 2020 21:42
*вказаний паркан не є власністю суб‘єктів підприємницької діяльності або інших осіб, що здійснюють діяльність на території земельної ділянки за адресою вул. Глушець, 1.* --- сказали "а" скажіть і "б" - Чий паркан??? Часом не міської ради? Спочатку огородили і було вигідно, тепер не вигідно і знесемо. За чиї кошти встановлено Паркан?
ОСтап до Цікаво Показати IP 8 Лютого 2020 22:47
Вказаний паркан належит Облспоживспілці і щодо цього майна та несплати коштів за нього КП Луцькі ринки наразі відбувається судова справа (слухання призначене на вівторок... ) тому так певно поспішають... і тут цікаво Горгут всім обіцяє що захистить .... чи зоже він захистити це своє майно? Чи підтримають його ті підприємці які стоять за цим парканом та належать до КП ЛУцькі ринки?????
Цікаво до ОСтап Показати IP 9 Лютого 2020 01:42
цікаво ще більше, слухання на вівторок, демонтаж в понеділок. Патова ситуація, міська рада сама собі крутить я....ця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus