USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дітки незахищених категорій протягом літа безкоштовно відпочиватимуть у луцькій «Ротонді»

3 Липня 2019 12:32
Протягом літа дітки з Луцька, що потребують особливої соціальної підтримки, мають змогу безкоштовно відвідати комплекс сімейного відпочинку «Ротонда» – поплавати в басейні, позасмагати на сонечку та насолодитися оздоровчим заняттям.

Благодійні заходи від управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради і комплексу сімейного відпочинку «Ротонда» відбуваються кожної середи для діток різних незахищених категорій: сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, діток із інвалідністю, з багатодітних сімей тощо.

Цієї середи, 3 липня, біля басейну відпочивали діти учасників військових дій на сході України.
Як розповіла в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини головна спеціалістка відділу соціальної роботи управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любов Фрадинська, ініціатором заходів виступив відпочинковий комплекс.

«Кожної середи протягом літа комплекс надає можливість безкоштовно відпочити десятьом діткам із сімей незахищених категорій, зі складними життєвими обставинами. Сьогодні відпочивають діти з сімей учасників АТО. Сподіваємося, що їм все сподобається», – сказала вона.
Як додала, діток, які матимуть змогу провести час у «Ротонді», відбирають відповідно до сформованих списків управління. «Ми зважаємо на те, для кого ця пропозиція більш актуальна, хто її більше потребує. Телефонуємо й запитуємо, чи мають вони бажання скористатися такою нагодою», – зазначила Любов Фрадинська.

Вона акцентувала, що дітки, які вже мали змогу відпочити біля басейну, залишилися дуже задоволеними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus