USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дві багатоповерхівки у Луцьку понад 24 годин - без світла. Оновлено

15 Жовтня 2017 10:51
Дві багатоповерхівки на вулиці Ветеранів вже майже добу залишаються без електрики.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили місцеві мешканці.

Зокрема, електропостачання зникло у будинках на вулиці Ветеранів 1 та 3.

Зі слів людей, світло вимкнулося 14 жовтня близько 15 години. Як розповідає лучанин Роман, один із жителів будинку, у «Волиньобленерго» його запевнили, що відновлять електропостачання до 19 години. Проте і тоді світло не з’явилося. Тож він знову зателефонував на гарячу лінію, де диспетчер пообіцяв, що о 21 світло вже буде.

Натомість, як скаржаться люди, станом на 10.30 неділі, 15 жовтня, елетроенергія в будинках так і не з’явилася.

У коментарі ІА Волинські Новини на гарячій лінії «Волиньобленерго» повідомили, що вимкненення електроенергії сталося через пошкодження кабеля в землі. Та додали, що наразі електрики ліквідовують поломку. У «Волиньобленерго» запевнили, що до 15 години світло у будинки подадуть.

Станом на 15.40 електроенергію так і не подали в будинки. Цього разу енергетики повідомили, що пошкодження на лінії ліквідують буцімто до 17 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus