USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Дитяче містечко «Карамелька» у Луцьку: приготування тривають*

29 Травня 2017 13:30
У парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк кипить робота: робочі монтують майбутнє дитяче містечко «Карамелька». Розташоване воно у доступному і зручному місці, влітку тут буде дуже комфортно і приємно відпочивати, адже дерева захищатимуть від палючих сонячних променів. Тож ця зона обіцяє стати улюбленим місцем родинного відпочинку.

Нагадаємо, це будівництво – соціально-відповідальний громадський проект ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» за сприяння Луцької міської ради. Відкриття дитячого містечка, яке стане окрасою мікрорайону, заплановане на 3 червня. Організатори, своєю чергою, обіцяють дійство, що має стати святом для всієї дітвори.

Ще рік тому в цьому парку було брудно, там часто збиралися сумнівні компанії, територія була захаращена сміттям і самосівом. А нині цього місця не впізнати – світлі доріжки, чистота. На території, де буде розміщене дитяче містечко, вже майже скрізь вкладена бруківка, проведений кабель, щоб встановити освітлення, уже готують місце під клумби. І це тільки перший етап благоустрою паркової зони.
Як відомо, на території передбачили три вікові зони для діток. Ігрову зону для найменших вже змонтували і встановили. Тут є і гірка з гойдалками, і пісочниця. А ще – чимало місця, аби погуляти з малечею. Все – у веселих, життєрадісних кольорах, які милують око. Незважаючи на те, що роботи з монтажу тривають, на майданчику побував і перший відвідувач. Малюк годину не хотів сходити з гойдалок, чим безпосередньо оцінив майданчик. Отож, засідання «робочої групи» відбулося, конструкції отримали позитивну оцінку. Прийнято рішення ходити щодня!
На черзі – монтаж наступної ігрової зони. Згідно з технологією, все обладнання спершу збирається, а згодом надійно бетонується.
Власне, всі конструкції, які будуть розміщені на майданчиках – сертифіковані і виготовлені з високоякісних матеріалів і від надійного виробника. Адже саме якість та безпека відвідувачів - головні пріоритети роботи ЛДБК в усьому: від будівництва до меценатства.

Окрім безпосередньо ігрового обладнання на території дитячого містечка встановлять лавочки для відпочинку, також з часом обіцяють за допомогою комунальних служб засіяти газон, щоб можна було сюди прийти і влаштувати родинний пікнік.

В центрі розташований майданчик, який може слугувати чи літньою сценою, чи танцмайданчиком. Тож «Карамелька» буде не просто дитячим містечком, а місцем, де зможуть відпочивати всією родиною, чи й організовувати святкування для всього мікрорайону.
Така рекреаційна зона – давня мрія всіх мешканців довколишніх будинків, де досі не було подібного місця відпочинку. До обговорення концепції дитячого містечка долучалися й ініціативні місцеві мешканці, й ЗОШ № 11, якою постійно опікується ЛДБК. В згаданій школі навіть оголосили конкурс на кращу ідею оформлення розташованої поруч метеорологічної будки. А переможець отримає не лише можливість реалізувати свою ідею, а й приз.
До слова, до 20 травня компанія ЛДБК приймала на конкурс дитячі малюнки «Будинку моєї мрії». Голосування за кращі роботи розпочалося 29 травня на офіційній сторінці ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» у Facebook і триватиме до 1 червня. А результати конкурсу оголосять під час відкриття «Карамельки», де переможці отримають призи від організатора.
Звісно, цим сюрпризи на відкритті дитячого містечка не обмежаться. Будуть тут і цікаві конкурси, і розваги, і аніматори. Кожен гість святкового дійства знайде для себе заняття до смаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 29 Травня 2017 14:53
Те що роблять дитячий майданчик то це чудово!Буде де діткам гратися.Але не треба забувати про свою обіцянку!Забудовник пообіцяв почистити парк повнісню.Але ж до цих пір парк почищений тільки на половину-від дороги,а пройдіть далі вглиб парку-як були чагарники так і осталися.Хай забудовник підтвердить обіцяне слово-ділом!
Фігвам до Лучанин Показати IP 29 Травня 2017 17:55
Вони так почистять, що потім ще виросте новий мікрорайон на 750 квартир, а від парка - два клена залишиться...
Реаліст до Фігвам Показати IP 30 Травня 2017 12:05
Не судіть по собі! Час - ПОКАЖЕ!
Реаліст до Лучанин Показати IP 30 Травня 2017 12:05
Забудовник дотримує свої обіцянки! Терпіння, люди, терпіння! Якщо у вас достатньо часу на критику, то займіться самокритикою! Усьому свій час....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus