USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський екс-СБУшник замовив 25 тис. листівок, аби облити брудом медиків

13 Квітня 2018 15:06
Очільник Волинської обласної лікарняної каси Дмитро Глазунов, живучи на мінімалку, знайшов гроші, щоб роздрукувати 25 тисяч листівок з інформацією, яка дискредитує його колег.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, керівник ВОЛК привертає увагу до своєї персони тим, що при дуже скромних прибутках веде спосіб життя успішного бізнесмена та володіє елітним автомобілем "PORSCHE Cayenne".

Діяльність Волинської обласної лікарняної каси (ВОЛК), очільником якої є колишній СБУшник Дмитро Глазунов - таємниця ця сімома замками. Організація не звітує перед органами міської чи обласної влади та вперто не надає журналістам інформацію про фінансову діяльність організації.

ВОЛК працює майже 15 років, за певні членські внески вона покликана забезпечити пацієнтам доступ до безкоштовної медицини. Внески, які не були використані протягом року, повинні накопичуватись на наступний, однак у цій установі гроші просто зникають.

Лікарняна каса Глазунова немає жодної звітності. А підрахувати доходи організації просто. Одна людина платить в місяць 50 грн внеску. За рік вона платить 600 грн. Якщо в організіцї 1000 членів, то, відповідно, річні доходи лікарняної касиї складають близько 600 тисяч гривень.

Наразі ж горе-благодійник Дмитро Глазунов почав цілу кампанію проти своїх колег по цеху – Луцької муніципальної лікарняної каси.

Детальніше - у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Петро Чечелюк Показати IP 13 Квітня 2018 16:37
Позаминулої зими я займався вивченням діяльності цих кровожерів, які, користуючись безкарністю "завдяки" глибокій імпотенції правоохоронних органів, ось уже багато років міцно всмоктались в хворе тіло держави і шикують на цій безкарності. Шикує кримінал, шикують двічі судимі корміни, яким треба дивитись на небо через "клітинку", шикує колишній служивий СБУ, який був викинутий з органів з негативних мотивів. Я давав запит по кримінальному провадженню за "діяльністю" цих благодійників у відділення поліції Луцька, звідки за півтори місяця отримав стандартну, як курячі яйця, відписку про те, що "...не належу до категорії людей, які мають право отримати таку інформацію". Можливо. Не сперечаюсь. В "Законі про ЗМІ" для українських журналістів така "пільга" не передбачена. "На заваді стає "таємниця слідства". Швидше - таємниця безкарності. Вела провадження жінка, яка завдяки своєму посадовому кріслу дивиться на журналістів, як на небілену бетонну стіну. З певних етичних мотивів я не називаю її прізвища. Через якийсь час я зробив наступний запит, в якому цікавився, чим закінчилось кримінальне провадження з "благодійником" Глазуновим. Відповідь чекаю донині. Висновки з моїх журналістських розслідувань і розслідувань моїх колег прості, як граблі: кровожери не покарані і продовжують свою злочинну діяльність. Щоправда, полотно своєї діяльності типу "Чорного квадрату" Малевича, "написане" їхніми ж, чорними, як воронячі лапи, руками, вони дещо вдосконалили і замазують його рудою глиною. Перекваліфікувались. Виступають в якості благодійників, рятівників голодних і хворих дітей. Вони запалили свічки, взяли в свої грішні руки ікони і закидають руку для молитви перед святинею України - іконою "Холмської Богоматері". І усю цю "діяльність" і "гуманність" рекламують за ті ж, крадені в членів лікарняної каси гроші у місцевих інтернет-виданнях. Звичайно, без права коментування - бояться народного гніву.
Діагноз Показати IP 13 Квітня 2018 17:46
Це ж кандидат на роль головного міського божевільного, глянте на фото. Хто його взагалі серйозно сприймає?
Небайдужа Показати IP 13 Квітня 2018 18:59
Добре мати чужі гроші і завдяки ним бути благодійником, ще й залишились гроші на листівки.Треба чекати наступні гадості, а це все кошти людей, тому будьте пильні ті хто ще платить і надалі буде фінансувати його забаганки. Зрозумійте грошей Вам не бачити.
Ігор Показати IP 13 Квітня 2018 19:09
Нічого собі...Як гроші членів в кінці року згорають??? Оце то лохотрон
луцьк Показати IP 13 Квітня 2018 19:37
Куда не плюнь то як не СБУшник, то прокурор. Або якийсь подібний мудак.. І кудась там ще та країна весь час йде... ГОНДУРАС.
Мешканець Показати IP 14 Квітня 2018 10:47
"А глаза у него такие добрые-хорошо,что шашкой не махнул".Люди,ви ж самі віддаєте свої гроші пройдисвітам,а потім ллєте крокодилячі сльози.Якщо народ "дуриться",то його потрібно дурити-це факт.
Олександр Показати IP 14 Квітня 2018 16:42
Завдяки таким благодійникам як глазунов, прості смертні не довіряють ні страховим компаніям, ні лікарям. А «вони» вищать та живуть на широку ногу.
Петро Показати IP 14 Квітня 2018 19:53
Це ч*о лікували свою мамашу за державний кошт на халяву в люкс- палаті реанімації обласної лікарні!!! Виступало там, знущалось з медиків, а мамаші просто був потрібний звичайний догляд. Товар і реформа.
Кармен Показати IP 15 Квітня 2018 08:25
У 2017 році проти Дмитра Глазунова було відкрите досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12017030010000637. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч.2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем). Результати по провадженню: таємниця, покрита мороком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus