USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Троє загиблих та один поранений: у Ковелі чоловік розстріляв своїх родичів

27 Листопада 2018 15:34
Троє людей загинули та одна із вогнепальним пораненням у лікарні − у Ковелі чоловік розстріляв свою родину, а після цього - наклав на себе руки.

У місті Ковель, біля одного із приватних будинків припарковано близько 5 поліцейських автівок. Правоохоронців - у три рази більше. Із двору чутно жіночий голос – крик. Саме тут сталося жорстоке вбивство, йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

За попередньою інформацією поліції, 46-річний чоловік прийшов до будинку своєї родини та з автомата АК-74 розстріляв трьох близьких людей.

На місці вбивства родич одного із загиблих чоловіків розповідає:

"Це родинний конфлікт. Це зять, тесть його, у них був конфлікт. Покійний батько зятя, Арсен, хотів нормально вирішити проблему, щоб був компроміс. Щоб все було нормально. Він пропонував всі варіанти, як родичі з усіх сторін. Хотів заладити по хорошому. Наречена, дочка його покійного оцього Олега. Він напевно виходу не бачив. Чому? Тому що вона заявила на нього. Всі знали. Вже міліція доказувала, що він винен і він…. Він був таким, но як би пастир, як би віруючий, він постійно ходив як до себе додому. Коли йшов все нормально було, йому ніхто не хамив".

Трагедія сталася у вірменській родині. Розповідають, що причина вбивства − особиста неприязнь. Щоправда, родичі додають: ніхто й не підозрював, що це може завершитися настільки трагічно.

Спочатку стрілець зайшов до хати зі своєю дружиною та мамою. Потім вивів жінок з будинку і застрелив чоловіків.

"Не знаю, чи він нанюхався і що з ним стало. Тому що він зайшов, його прийняли. Ніхто його не перевірив, що у нього може бути. Спочатку зайшла його жінка і мама. Потім він їх провів додому, в хату сюди. Дістав напевно з багажнику автомат, зайшов за ними і говорить жінці з мамою – виходьте, я зараз за вами і він робить свою справу", − розповідають очевидці.

Після того як 46 – річний нападник вбив свого зятя та тестя – наклав на себе руки застрелившись.

У результаті конфлікту, загинув 51 чоловік та його 25-річний син. У поліції розпочали кримінальне провадження за даним фактом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Luboml Показати IP 27 Листопада 2018 18:01
Земля пухом тобі братан!!!Бог заберає найкращих!!!Вічна пам'ять Артурчик!!!І до зустрічі в кращому світі!!!Рідним найщиріші співчуття!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus