USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин з ДЦП став жертвою обману з боку лікаря

24 Лютого 2018 16:28
Лучанка Лідія Логвін стверджує, що її хворий на ДЦП онук став жертвою обману з боку лікаря. Медик же заперечує свою провину.

Лучанин Максим Логвін хворіє від народження. Його діагноз ДЦП. Хлопець не може самостійно ходити. Після операції у 2014 році, лікарі рекомендували використовувати ортез на хребет та нижні кінцівки. Його вартість повністю покривалася державними коштами. Виготовлення цього засобу реабілітації мав забезпечити приватний підприємець - один із місцевих лікарів, йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

У 2015 році сім’я звернулася до Олега Кальчика, він мав виготовити ортез на нижні кінцівки, проте ортеза Максим, розповідає бабуся, так і не отримав.

Коли ж жінка вимагала повернути документи, то лікар зізнався, що кошти, більше 19 тисяч гривень, він уже списав.
Лікар одразу відмовився говорити на камеру та неохоче коментував цю справу. Запевняє, усе виконав вчасно і не розуміє претензій на свою адресу. Однак, на прохання журналістів телеканалу, ознайомитись із договорами та іншими документами у справі Максима Логвіна, вирішив відтягнути час і не надав документів.

Лідія Логвін неодноразово зверталася до правоохоронних органів, так як не хоче залишати цю справу просто так.

Запевняє, що отримувала лише відписки, жодних інших дій не було. Наразі, журналістам так і не вдалося поспілкуватися із слідчим у цій справі та отримати офіційний коментар. Окрім цієї проблеми, сім?я відчуває труднощі і у повсякденному житті. Максиму важко відвідувати школу та проходити курс реабілітації, так як поблизу будинку відсутні спеціальні з’їзди. Потрібно чимало об’їжджати візком, щоб дістатися до дороги.

Уже близько року Максим навчається вдома. Іншою проблемою є питання доїзду лучанина до місць реабілітації. Сам Максим переконує, що відчуває результат від плавання у басейні та іпотерапії. Зміцнєються не лише його тіло, але і моральний дух.

Не приховують, мають пільги на рейсовий транспорт, однак самотужки садовити хлопця щоразу дуже важко. Неодноразово зверталися до місцевої влади, щоб вирішити ці питання. Але принципових змін так і не відбулося.

Між тим і Максим, і його рідні кажуть, уже не сподіваються на відновлення справедливості у справі про орсет, кажуть, просто хочуть вберегти інших від подібних проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
обдурена також Показати IP 26 Лютого 2018 10:50
дуже давно, правда, але було те саме і з нами. Замовили в нього дитині аплікатор і ще деякі речі, 600 грн. заплатили авансом (тоді це були дуже великі гроші), а прийшли забирати - відповідь від Кальчика була, що ми нічого не платили. Нічого не доказала, в нього не записано і крапка...Клеїв той аплікатор собі певно....
Торі Показати IP 26 Лютого 2018 15:19
Саме обідно те, що таке г***мно, і далі буде працювати і знущатися, і так з обділених людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus