USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцька ФлайzZzа шукає нового вокаліста – екстравагантного і відривного

19 Травня 2020 08:00
Луцький гурт ФлайzZzа оголосив про пошук нового учасника, оскільки з серпня минулого року у колективі бракує третього вокаліста.

Заклик про пошук музиканта розмістили 18 травня на сторінці гурту у Facebook.

Як відомо, ФлайzZzа цікава тим, що має трьох вокалістів – два чоловічі голоси і один жіночий. Майже 20 років ФлайzZzа звучала голосами Андрія Тимчука, Алли Новак та Олександра Іванова. Утім останній покинув колектив минулоріч.

«ДЯКУЄМО ЗА РЕПОСТ!

ШУКАЄМО ВОКАЛІСТА у гурт ФлайzZzа.

Увага! Розшукується новий учасник у родину із прізвищем «ФлайzZzа». Екстравагантний, енергійний, такий, що вмів би і співати, і читати. Та ще й при цьому танцювати та відриватись на сцені.

Якщо ви і є такою людиною або ж знаєте когось із такими параметрами, то проінформуйте нас, будь ласка, у діректи наших соцмереж або ж на електронку [email protected]. Дякуємо.

У серпні 2019 року у зв'язку із особистими обставинами прийняв рішення та попрощався із гуртом наш вокаліст Івашка. Чувак, без якого важкувато уявити долю гурту, оскільки він у команді десь із 2002 року. Ми вдячні Сані за все, що він створив для гурту та для вас, за всі роки його роботи у колективі, за неповторну харизму, енергетику та позитив. З розумінням ставимось до його міркувань і мусимо рухатись далі.

Складно буде віднайти хорошу заміну, але ми спробуємо. І дякуємо вам за те, що допоможете нам у цьому», – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, у січні ФлайzZzа презентувала відеокліп на пісню «Вогнем і Мечем», у якому вже не фігурує Олександр Іванов.
До слова, у лютому засновник і фронтмен луцьких гуртів «Тартак» і «Був’є» Олександр Положинський заявив, що припиняє свою участь у цих проектах. Вже у квітні «Тартак» представив нового вокаліста, яким став фронтмен хмельницького гурту «Чумацький Шлях» Сергій Строян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 19 Травня 2020 09:06
У Флайзи не музика - шквал. Для них навіть два вокалісти - забагато!
читач Показати IP 19 Травня 2020 19:11
І коник "монгол"
Руслан Показати IP 20 Травня 2020 12:47
Послухавши пісню "Вогнем і мечем" можу сказати, це правда, що їм потрібен вокаліст..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus