USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Магазин «Жизель» у Луцьку – королівство ніжності й краси*

4 Липня 2019 15:12
У кожній жінці присутня загадка. Щось таємничо-манливе, відоме тільки їй. А красива білизна – маленька таємниця кожної жінки, яка додає їй впевненості в собі, робить її життя яскравішим, створює настрій. Розкішна і зручна, спокуслива білизна – неодмінний атрибут сучасної модниці, який розкриває її внутрішній світ.

Якою бути сьогодні? Скромною чи спокусливою, ніжною чи ефектною? Тендітно-вразливою чи сильною та незалежною? У луцькому салоні «Жизель» є білизна на всі випадки життя, для будь-яких ситуацій: на роботу чи вечірку, на природу чи побачення. Адже щойно переступивши поріг магазину, від побаченого перехоплює подих. Невагомі, ніжні, надзвичайно жіночні комплекти якісної білизни на будь-який смак, – тут знайдеться варіант для кожної.
Недарма назва магазину асоціюється з Францією. Саме французька білизна вважається еталоном простоти і вишуканості. Тож, кожна красуня мусить в своєму гардеробі мати хоча б один комплект французької білизни: мереживної, спокусливої. І якраз таку можна придбати в салоні «Жизель».

«Наш головний принцип – якість. Ми пропонуємо покупцям найновіші колекції останніх сезонів від кращих виробників Франції, Італії, Іспанії, Польщі та України. Якщо ми будемо продавати якісні речі – покупці приходитимуть до нас знову і знову. У нас є вироби таких брендів як Balaloum, Anabel Arto, Jadea, Donella, Ellen. До речі, остання торгова марка належить луцькому виробнику, чия якість не поступається закордонним», – розповідає власниця магазину пані Інна.
Італійські та французькі тканини, надійна фурнітура припадуть до душі кожному. Білизна з таких матеріалів м’яка, приємна до тіла, не втрачає форму. Вишукані класичні та епатажні модерні силуети задовольнять найпримхливіших красунь. А найкращий варіант для комфорту допоможуть підібрати кваліфіковані консультанти.

Крім жіночої білизни тут є товари для чоловіків і дітей від відомих виробників. А ще у магазині «Жизель» можна підібрати купальники, піжами, сорочки, колготки, шкарпетки. Все – відмінної якості.
Для тих, хто хоче зробити вишуканий подарунок комусь з рідних можна купити подарунковий сертифікат. Також тут анонсують сезонні знижки, акції, карти лояльності для постійних покупців. Асортимент постійно поповнюватиметься новинками колекцій.

Розташований салон «Жизель» на вулиці Винниченка, 12 і працює щодня з 10.00 до 20.00, у суботу та неділю з 10.00 до 18.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus