USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Їмо по-японськи: топ-6 найкращих ролів*

20 Вересня 2021 13:04
Суші у Луцьку є стравою номер один, про яку ми думаємо, коли хочемо перекусити та попоїсти щось, окрім домашньої кухні. Але що ж обрати та чим поласувати? Вирішуємо на прикладі меню ресторану Смакі-Макі.

Замовити суші у Луцьку: топ популярних ролів

У Луцьку роли є досить популярною стравою, а тому варто відзначити кілька най-най варіантів, які вам сподобаються.

Філадельфія

Неможливо уявити собі цей топ, якщо у ньому не буде хоча б якоїсь Філадельфії. Адже це перший рол, про який ми усі згадуємо, якщо починаємо говорити про найбільш популярні на теренах України. Й не дивно, адже він має максимально смачний вигляд – ніжний лосось, який огортає рис, та приховує у собі іншу начинку.

У меню представлені варіанти на будь-який смак – зі свіжим, копченим лососем, масляною рибою тощо. Можна спробувати варіанти з яблуком, авокадо, огірками. Хочете веганську страву – не проблема, обирайте овочеву Філу.

Каліфорнія

Що може бути більш популярним, аніж класична Каліфорнія? Будь-який її варіант є актуальним й досі, оскільки до її складу входять унікальні інгредієнти. Можна зустріти варіанти з рибою, особливо з лососем або навіть з тунцем, та іншими начинками. Головна фішка Каліфорнії – це ікра масаго червоного або чорного кольору, яка щільно вкриває рол.

Пармезан

Чи можете ви собі уявити роли, до складу яких не буде входити сир Філадельфія? Ні? Тоді саме час спробувати Пармезан! Уже з назви очевидно, що замість традиційного крем-сиру використовується саме ароматний та ніжний пармезан. А його доповненням стали копчена курочка, салатне листя та ніжний соус Цезар.

Торі Чіз

Смакі-Макі відходить від традиційних рибно-морепродуктових поєднань й пропонує скуштувати щось незвичне. Цей рол добре підходить на такий випадок, оскільки має найбільш знайому для нас, українців, начинку. До його складу входить м’яка та ніжна курочка, прикопчена для аромату. А щоб рол виглядав цікаво, його покривають стружкою з тунця. Яскрава особливість цього шматочку у тому, що він містить усередині ніжний помідор.

Золотий дракон

Рол Дракон став відомий у Японії саме завдяки його назві. Не секрет, що постать дракона – міфічна фігура, яка посідає перше місце за популярністю на Сході. А тому й не дивно, що кілька ролів, особливо Золотий, носять таку назву.

Він відомий своїм незрівнянним складом – слайсами з вугра, ікрою масаго, омлетом тамаго, кунжутним насінням та унагі соусом.

Запечені

А ось ці шматочки неможливо розділити на види та категорії, оскільки вони однаково смачні не дивлячись на те, яка начинка у них прихована. Це може бути як сирний мікс, так і курка, печений лосось, ікра тощо. Головна їх особливість – у ніжній сирній шапці зверху.

Доставка суші у Луцьку від Смакі-Макі: чому саме вони

Усі ці смаколики та навіть більше можна замовити у ресторані Смакі-Макі, який пропонує зручну доставку містом та по області за пів години.

Серед переваг варто відзначити:

- Дійсно широкий асортимент;

- Великі порції;

- Наявність додатків та паличок у кожному замовленні;

- Зручні способи оплати;

- Френдлі сервіс та інші деталі.

А ще у ресторані пропонують персональні бонуси та знижки, дарують смаколики на дні народження та дивують якісною японською їжею!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus