USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині вилучили понад тонну бурштину

29 Квітня 2017 09:36
У Володимирі-Волинському вилучили понад тонну бурштину-сирцю.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області у Фейсбук.

У рамках реалізації отриманої інформації під час проведення спланованих процесуальними керівниками прокуратури Волинської області, слідчими і оперативними підрозділами обласного УСБУ слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні про незаконний видобуток бурштину, у Володимирі-Волинському провадяться санкціоновані слідчим суддею обшуки.

Під час обшуків вилучили понад тонну каміння бурштину-сирцю у приміщеннях, які займала група місцевих мешканців, що налагоджувала канали незаконного переправлення цінного каміння за кордон. Обшуки тривають, про остаточні результати буде поінформовано додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наташа Показати IP 29 Квітня 2017 10:06
Ну і що з цим вилученим будуть робити? Продадуть самі за кордон? Чи як? Легалізувати, законодавчо оформити цей бізнес, кошти підуть у бюджет. Будуть законні робочі місця з соціальним пакетом для населення. Потрібно, щоб депутати, якщо вони народні і від народу підтримали законопроект (я думаю, що він є ), законодовчо оформили і впровадили в життя.
565 до Наташа Показати IP 29 Квітня 2017 12:45
Хай живе природресурс!
лучанка Показати IP 29 Квітня 2017 10:08
через місяцю цю саму партію затримають поляки
Фокс В.М. Показати IP 29 Квітня 2017 13:32
Якби все, що затримувили /ловили/ пішло в бюджет держави, нам би подачки від МВФ не потрібні були ...!!! А то кожен день ловлять, затримують ,повертають і як не печально: - казна держави ПУСТА ... Багато до цієї показухи запитань!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus