USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Двом волинянам присвоїли статус почесних громадян

23 Листопада 2017 11:13
Українському історику, дисиденту, політв’язню радянського режиму та вдові померлого атовця вручили відзнаки почесних громадян Волині.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада.

Отримуючи відзнаку, почесний громадянин Волині Валентин Мороз розповів, що просидів 13 років у совдепівській тюрмі, потім стільки ж років прожив на еміграції у діаспорі. Нині він проживає у Львові, є професором.

«Незважаючи на мій фізичний стан, я найкраще себе відчув сьогодні, на рідній Волинській землі», - зізнався Валентин Мороз. Він подякував за виявлену до нього честь та запросив присутніх прослухати лекцію, яку він через деякий час читатиме у Луцьку.

Голова облради Ігор Палиця зауважив, що волиняни пишатимуться почесним громадянином Волині та побажав, аби на прикладі Валентина Мороза навчалися всі, хто зараз захищає Україну. Завдяки почесному громадянину Волині та тим хлопцям, які вчаться на його прикладі, Україна буде цілісною, суверенною та великою.


Відзнаку почесного громадянина Волині посмертно отримав боєць АТО Олег Твердохліб, відзнаку вручили його дружині. Ігор Палиця зазначив, що Олег Твердохліб неодноразово доводив, що любить Україну та готовий за неї померти. Голова облради пообіцяв надалі допомагати усім героям та родинам тих, хто захищає Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батько загиблого в А Показати IP 23 Листопада 2017 18:17
А мій син поклав голову за Україну у прямому розумінні цього слова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus