USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Нардеп, який агітував лучан за Лапіна, – лідер з аграрного рейдерства в Україні

21 Вересня 2017 22:13
Народний депутат з Дніпра Юрій Береза, який у 2014 році агітував на виборах у Луцьку за свого нинішнього колегу по фракції "Народний Фронт" Ігоря Лапіна, опинився серед лідерів з аграрного рейдерства в Україні. Так, його охоронне агентство "Борисфен", яке складається з колишніх бійців полку "Дніпро-1", сьогодні домінує в сфері рейдерських захоплень аграрних підприємств.

Про це йдеться в публікації видання "Страна".

Видання відзначає, що темпи аграрного рейдерства в Україні ростуть в загрозливих масштабах. Так, якщо в 2016 році про рейдерство офіційно заявили до півсотні дрібних фермерів, то в нинішньому році таких випадків понад 500. Причому про проблеми заявляють все більші господарства.

Лідери за кількістю захоплень - Кіровоградська, Херсонська, Вінницька області та Дніпропетровщина.

"Наприклад, той же" Борисфен" Берези в кінцевому підсумку нібито зав'язаний на керівництві фракції "Народний фронт". І саме ця структура намагається зайняти ключову нішу на цьому ринку", - наголошується в публікації.

Найгучнішою історією за участю "Борисфена" стала спроба захоплення фермерського господарства в селі Бережинка Кіровоградської області, що призвело до сутичок з місцевими жителями. Однак "березовці" відзначилися успішними захопленнями інших агрогосподарств в Чернівецькій та Кіровоградській областях.

Нагадаємо, нещодавно іншого нардепа від "Народного Фронту" звинуватили в мародерстві. Так, один із командирів батальйону «Айдар» лучанин Ігор Рицко розповів журналістам, як нині нардеп від Луцька, а тоді командир другої роти Ігор Лапін, наказував підкидати у багаті помешкання луганчан боєприпаси, щоб потім відібрати у них автомобілі та коштовності. Зауважимо, Лапіна та Березу пов'язують не лише професійні, а й вочевидь дружні відносини, адже, як нагадує Ігор Рицко, у 2014 році Береза приїжджав до Луцька задля підтримки та агітації за Лапіна перед виборами до Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 21 Вересня 2017 22:19
Всих хто ще не сидив треба терминово СБУ посадити на видситку пару рокив! И так буде с кожним хто свититься в засобах масовой информации!
Мешканець Показати IP 21 Вересня 2017 22:26
Немає такої області як Кіровоградська,це Кропивницький.
Лучани до Мешканець Показати IP 22 Вересня 2017 00:31
Для областей назви не змінюються!! повчись, а потім пиши
Доктар Шацький 33 см Показати IP 21 Вересня 2017 23:01
А чому він не загратами на нарах ???
123 до Доктар Шацький 33 см Показати IP 22 Вересня 2017 10:59
Тому що стаття в такому виданні як "Страна" це чистої води заказуха і чорнуха, політична, от і все.
Тима Показати IP 22 Вересня 2017 08:47
Та пи....ры они все!!!
Обманутий народ Показати IP 22 Вересня 2017 09:50
да вот и все реформы!
Обманутий народ Показати IP 22 Вересня 2017 09:54
Позор царям и верным слугам их, что властью набивают свой живот, кому нет дела до проблем людских, кто жадно грабит собственный народ !
Александр Короткевич Показати IP 22 Вересня 2017 11:17
Петруша забздел освобождать ДНР по приказу США, но и наворованное не хочет терять. Тогда пиндосы устроили смотрины Саакашвили- Вот видишь Петя, ты не хочешь, а Михо аж в присядку готов сокрушить супостата, ему не в первой (пиздюлей получать). Петя подумал и поехал на ковер с повинной- укатали Сивку горки. Ну а Саакашвили- да пошли Вы все на...й, мне ваша Украина и на фик не нужна, моя цель -Грузия, ведь лучше быть головой муравья чем яйц?ми у слона. А Иванишвили - да заберите вы своего Робин - Гуда, никакой экстрадиции нам не нужно. А реально каолиция Михо обьединилась, и скоро Иванишвили поедет в Ростов к Януковичу. Конечно жаль что Саакашвили нас обнадежил, среди украинцев такой хоризмы нет ни у кого, придется ждать выборов, и уповать на Ахендовского, который у Пороха на крючке.
так есть Показати IP 22 Вересня 2017 11:18
Коррупция и воровство при президенте Януковиче отдыхает,по сравнению с этой властью воров и ба&ыг,которые пришли на крови МАЙДАНА!!!
123 до так есть Показати IP 22 Вересня 2017 12:20
ЕТе що ці с*ки прийшли на до влади на крові Майдана, то це правда, і те що вони фактично його ж зрадили, це теж правда. Але дивуватись нічого, тому що всі, починаючи від головного закінчуючи рядовими, всі колишні ригионали. АЛЕ ДЕЩО ДИВУЄ ЩО ВИ ФАМІЛІЮ ЦЬОГО УБЛЮ?ОНА - ЯННОЧКИ ПИШЕТЕ З ВЕЛИКОЇ БУКВИ, ОЧЕВИДНО ДУЖЕ ЛЮБИТЕ ЙОГО ТА ЧЕКАЄТЕ. АЛЕ ЯКЩО ПРО ВОРОВСТВО, ЯК ВИ КАЖЕТЕ, ТО ЛИШЕ З ЗОЛОТОВАЛЮТНИХ РЕЗЕРВІВ ЯННОЧКА І К, ВКРАЛИ БЛИЗКО 30 МІЛЛІАРДІВ доларів, а все інше множте на 100.
печалька Показати IP 22 Вересня 2017 11:20
Не дай Бог ещё раз такую власть, эту пережить бы удалось, на что с нашим "народом" надеяться особо не приходится. С вкусом у нас проблеммы, прёт нас от лапши на ушах, головы слабоваты, думать нечем судя по прогрессированию го?на во власти.
Носов 1964 Показати IP 22 Вересня 2017 13:00
А кто такие эти полицейские ? - спросила Селедочка. -Бандиты, сказал с раздражением Колосок.! Обязаность полицейских защищать население от грабителей, а они защищают богачей ! А богачи есть те самые грабители ! Только грабят они нас прикрываясь законами , которые и сами придумывают. А какая мне разница ограбят мене по закону или не по закону . -Зачем же вы слушаетесь тех полицейских и богачей ?- спросил Винтик.- Попробуй тут не послушатся, когда в их руках все: и земля и фабрики и деньги и в добавок оружие !
Кто не любитУкраину Показати IP 22 Вересня 2017 13:16
Если кто так не любит Украину, зачем живете здесь? Ставите в вину Порошенко что он "не заканчивает войну" , а как её закончить если Россия постоянно дает оружие и живую силу ЛДНР или по вашему надо сдать Украину и пусть её оккупирует мразь Путин? нет ничего страшнеё для страны , чем люди нелюбящие её!!! и люди предаюшие свою страну!!! чем вленные клятвоприступники!!! предавши раз предаст и во второй!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus