USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найбільша українська ІТ-компанія SoftServe шукатиме таланти в Луцьку*

13 Вересня 2021 09:00
У неділю, 19 вересня ІТ-фахівців Луцька запрошують на зустріч з найбільшою українською ІТ-компанією – SoftServe.

Зустріч відбудеться у Замку Любарта о 13.30 (потрібно зареєструватись!).

На заході луцькі розробники зможуть:

- поспілкуватися з однодумцями та поділитися своїми історіями віддаленої роботи;

- послухати доповіді експертів компанії про масштабні плани стосовно розвитку SoftServe в місті, про проектний менеджмент в ІТ, про те, як успішно пройти інтерв’ю на технічного спеціаліста та як реалізовувати успішні проекти глобального рівня;

- проконсультуватися з рекрутером компанії щодо кар’єри та за бажанням відразу пройти технічне інтерв’ю;

- наживо потестити демо-розробки та R&D-проєкти компанії.

Луцьк стане сьомим містом масштабного ROAD SHOW компанії SoftServe. В межах проекту експерти компанії подорожують десятьма містами України, знайомлячись з місцевими талантами, розповідаючи про компанію та відкриваючи можливості дистанційної роботи для ІТ-спеціалістів в регіонах.

Дата та час: неділя, 19 вересня, 13:30

Де: Замок Любарта

Захід відбувається за попередньою реєстрацією за посиланням.

SoftServe – найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить до переліку найбільших сервісних ІТ-компаній України. Близько 10 000 співробітників працюють у 38 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сінгапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії знаходяться у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща).

Компанія працює над понад 1200 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure та інших великих технологічних компаній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 17 Вересня 2021 12:21
Дуже цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus