USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Найдовший будинок у світі, замок Радзивіллів та недоторкана природа: цікаві туристичні локації Волині

28 Лютого 2021 16:04
Скільки людей живе в найдовшому в світі будинку, які функції виконував літак у житловому масиві, чому Олику називають перлиною Волині, як виглядає автентичне село на краю цивілізації та який рекреаційний потенціал одного з національних природних парків.

Про це можна дізнатися, переглянувши YouTube-блог для мандрівників «Таємна мапа», у третьому випуску якого показали цікаві туристичні локації Волині.

Першою маловідомою локацією став житловий будинок у Луцьку, довжина якого становить понад 2 км і споруджений він у формі стільників.

У цього будівельного гіганта кілька адрес і 170 під’їздів. Його зводили більше 10 років. Самих лише вікон у будівлі – 15 тис та майже 3 тис. квартир. З повітря це дуже схоже на вулик із сотами, в яких мешкає 10 тисяч людей.
У Луцьку блогери розповіли й про те, що планується зробити у літаку, розміщеному неподалік найдовшого будинку в світі.
Локації, які відвідала команда «Таємної мапи», – замок Радзивіллів та костел, національний природний парк «Прип’ять-Стохід» та село Сваловичі.

Про цікавинки туристичної Волині детальніше – у сюжеті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2021 16:37
Такі туристичні місця як з дечого ракета
Луцьк до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2021 22:34
Велика кількість туристичних місці у світі - це результат роботи, так би мовити, культурної реклами, це просто розкручені бренди, а по факту нічого цікавого. Хто нам заважає пропагувати своє і на цьому заробляти кошти? Тим паче, що за кожним із об"єктів є цікава історія
Просто до Луцьк Показати IP 1 Березня 2021 23:01
Що пропонувати??? З Волині такий туризм, як перший коментар.
Music Показати IP 2 Березня 2021 01:56
Не будьте токсичними.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus