USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Необхідна допомога онкохворій волинянці, яка починає новий курс лікування

14 Лютого 2019 12:05
Онкохвора Тетяна Куценко з Волині ропочинається новий курс лікування.

Волинянка зазначає, що її єдиний шанс на життя залишається у таргентному препараті «Ібранс». Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Тетяна Куценко з Нововолинська в 2013 році лікувала 3-тю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але у липні 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку.

«Сьогодні в мене нормальні аналізи для продовження мого лікування таргетний препарат «Ібранс» і я починаю 5 курс. Це 21 день + 7 перериву. Вартість однієї капсули в день-2000 грн. У рік необхідно 13 упаковок. Згідно з клінічними дослідженнями в Україні, жінкам він допомагає без прогресування хвороби в середньому 27 місяців і більше, а у декого зникають метастази всюди.

Держава не буде закупляти ці таргетні препарати, бо це дорого для простих смертних. Але для моїх дітей немає дорожчої людина за маму, адже вона у них одна. Дуже дякую усім людям, хто відгукнувся і допоміг мені спробувати вижити, і все ж таки маю надію,що одного прекрасного дня здійсниться моя найзаповітніша мрія - знайдуть ліки чи метод, який від цієї недуги вилікує раз і назавжди», – пише Тетяна Куценко.

Та додає, що через тиждень у неї КТ, тож просить усіх небайдужих помолитися.

Тепер жінка лікується препаратом «Ібранс», і він дає хороший результат. Втім, препарат коштує дуже дорого, і самотужки купувати його щомісяця родина не має змоги.

Усі охочі допомогти Тетяні Куценко можуть переказати кошти на рахунок:

Приватбанк 4149 4991 1968 3579
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus