USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перші власники квартир ЖК «Атлант» готуються до новосілля*

26 Червня 2017 12:05
Перші особи, які придбали квартири в житловому комплексі «Атлант», що на вулиці Рівненській, уже можуть розпочинати ремонти у своїх помешканнях і готуватися до переїзду.

Урочисте перерізання символічної червоної стрічки на вході до уже підготовленого під’їзду та передача всіх необхідних документів власникам, які першими придбали квартири в житловому комплексі «Атлант», відбулися 23 червня.

Передусім варто відзначити, що житловий комплекс дуже вдало розташований – неподалік зупинок міського транспорту, звідки легко можна дістатися до будь-якого місця призначення в Луцьку, та лише за сім хвилин ходьби до парку.
На що очікувати новоселам?

Уже підготовлений до заселення під’їзд нараховує 75 квартир, розміщених на 12 поверхах будинку. Вільними, однак, залишилися лише дві, всі інші розкупили.

Квартири забезпечені всіма необхідними комунікаціями: уже підведені газ, світло, вода та каналізація. Також для зручності мешканців кожен поверх і підвальні приміщення містять просторі комірки для зберігання усіляких речей – від консервації до інструментів.
Перший поверх житлового комплексу буде комерційним. Так, уже незабаром відбудеться відкриття першого продовольчого магазину, розміщеного в будівлі. Надалі, в наступних секціях споруди, заплановано теж відкрити аптеку, стоматологічний кабінет, салони краси та офіси.

«Дуже зручно, що в нашому будинку будуть різноманітні заклади.Ми дбаємо про те, щоб мешканці нашого комплексу були забезпечені найнеобхіднішим. Прагнемо побудувати для них окреме маленьке містечко практично в центрі міста», – розповіла заступник керівника консультаційного центру Ірина Часенко.
Житло європейського типу

Керівник консультаційного центру Анатолій Мартинюк поділився, що йому особисто клієнти неодноразово висловлювали свою вдячність за відповідність будівництва всім європейським стандартам.

«ЖК «Атлант» дійсно будували саме за європейським зразком», – підкреслив Анатолій Мартинюк.
Кожна квартира забезпечена індивідуальним опаленням. Будинок належно утеплений мінеральною ватою (шар у 10 сантиметрів) та обкладений зверху облицювальною цеглою.

А панорамні вікна, з яких відкривається гарний вид на місто, – це візитівка житлового комплексу.

Під час будівництва дотримувалися всіх відповідних норм і правил, наприклад на кожному другому поверсі знаходяться пожежні гідранти.

Якою буде інфраструктура?

Незабаром у дворі будинку підготують перший дитячий майданчик. Загалом їх заплановано два. Окрім цього, будуть ще й спортивні майданчики, обладнані тренажерами та ділянками для проведення ігор.

Багаторівневий паркінг міститиметься неподалік, його планують облаштувати на закінчення всього житлового комплексу.
Додаткові можливості

«У нас є відділ додаткових послуг, працівники якого враховують всі побажання клієнтів до найменших дрібниць. Це, зокрема, перепланування житла чи ремонт під ключ», – повідомила Ірина Часенко.

Та додала: «Наші працівники можуть зустрітися з клієнтом, аби допомогти йому обрати плитку, шпалери».

Клієнти надають перевагу «Атланту»

Як розказав лучанин В’ячеслав Зінькевич він придбав у ЖК «Атлант» однокімнатну квартиру, площею 60 метрів квадратних, для своєї доньки.

«Я обирав квартиру з огляду на місце розташування, якість будівництва і зовнішній вигляд проекту. За цими трьома критеріями тут мені сподобалося найбільше. В інших новобудовах, до прикладу, не зустрінеш поєднання усіх компонентів», – відзначив чоловік.
В’ячеслав також поділився, що з ремонтом поспішати не буде, допоки донька не забажає вийти заміж. До того ж, компанія «здала житло хорошої якості, а це основа, адже не потрібно нічого переробляти. Мені залишається лише покласти плитку й поклеїти шпалери».

За словами В’ячеслава Зінькевича, ще одна перевага будинку – ліфт. «Ліфт Otis – один із найкращих. Він економний, надійний і швидкий. Взагалі люди часто купують квартиру й не звертають уваги на ліфт, а потім мають проблему».
Житло від «Атланта» оцінили не тільки українці

Квартири в житловому комплексі придбали також громадяни Франції, Італії та Польщі.

«У нас є парижани, які вирішили переїхати до Луцька. Оскільки ні українською, ні російською, вони не розмовляють, спілкувалися з нами через перекладача. У Луцьку, як вони відзначили, дуже затишно. Загалом вони три дні, з ранку до вечора, об’їжджали всі новобудови, весь вторинний ринок, приватні будинки в місті, але, все ж таки, зупинили свій вибір на «Атланті», – зазначила Ірина Часенко.
Насамкінець підкреслимо, що житловий комплекс «Атлант» не тільки модерний і по-європейськи сучасний, а й дуже комфортний і надійний. Під час його будівництва враховано європейські норми та всі можливі побажання майбутніх мешканців.

За довідками звертатися у відділ продажу: Луцьк, вул. Рівненська, 25.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Добрий Показати IP 26 Червня 2017 13:00
А про садок, школу i полiклiнiку теж не забули?
User до Добрий Показати IP 26 Червня 2017 13:31
Гарний жарт. Головне, що буде банк, піцерія і косметичний салон. Що ще потрібно нашим людям для повного щастя?
на свою голову Показати IP 26 Червня 2017 13:31
... тільки ніхто не зауважив, що цього знаменного дня довелось чекати більше року, після обіцяної здачі у 2 кв.2016р.
Патріот до на свою голову Показати IP 26 Червня 2017 14:20
Радійте що нарешті дочекались цього дня!Бо є багато ще людей які чекають вселення в інших новобудовах і ніяк не можуть дочекатись!А ви вже вселились!
Саме так до на свою голову Показати IP 26 Червня 2017 22:05
У нашій країні обіцяного скільки чекають? Так отож! А тут всього рік почекали, і вже ниють. Що за люди... )))
Власник Показати IP 26 Червня 2017 14:04
Але жодного парковочного місяця!!!!! І достатись до квартири можна через діючий будівельний майданчик!!!!!
Вася до Власник Показати IP 26 Червня 2017 16:48
Там будівельний майданчик буде ще з 10 років, поки всі 17 секцій збудують
Мешканець Показати IP 27 Червня 2017 07:48
Газ на 12 поверх-дивно.Ніби по нормативах тільки на 10 поверхів.
Власник Показати IP 27 Червня 2017 11:10
Наші люди завжди будуть чимось незадоволені, такі ж ми, на жаль. Був вчора на стройці, і там зданий будинок огороджений від стройки, не так воно і заважає, ще і радійте, що ваше помешкання будуть безкоштовно охороняти в наш час!!! А затримки по будівництву, так вони скрізь, шо в Чорнухи були, що в Яровиці вже майже рік чекають. Чекаю на відкриття 16 секції.
ВІктор Показати IP 27 Червня 2017 13:41
Цікаво скільки податків сплачено в бюджети різних рівнів і пайові внески на розиток міста. Гадаю дуже мізерні суми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus