USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під парканом КП «Ласка» на ніч залишили зав'язаних у мішки собак. Відео

1 Грудня 2020 22:13
Біля КП «Ласка» невідомі залишили зав’язаних у мішки собак.

Про це повідомили на офіційній сторінці підприємства.

«Серед ночі, зав’язавши собак у мішки ви залишили їх до ранку коло дороги під парканом нашого підприємства???

Хто ви після цього??? Невже ви люди???» – йдеться у повідомленні.

Працівники «Ласки» просять допомогти впізнати людей на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Остап Вакарчук Показати IP 2 Грудня 2020 08:49
Це не люди - це мразі, ці люди гірші на 100% за тих цуценят, яких залишили помирати на морозі. Це ті люди, які народжують власних дітей, а потім кидають, як та зозуля чи підкидують іншим на виховання під дверима дитячих будинків або ті люди, які пишуть відмову від рідних дітей ще у пологовову будинку. Людського у них нічого не має. Позор, нації!!! Повна відсутність культури виховання.
скептик Показати IP 2 Грудня 2020 11:32
якби ласка належним чином займалась безпритульними тваринами, мабуть такого не було б.
Жах ! Показати IP 2 Грудня 2020 11:33
Вчинили ганебно...але чи можна туди просто принести цуценя чи кошеня і здати без проволочок та вислуховувань про нікуди дівати,нічим годувати ,немає прививок ,немає огляду ветеринаром ....
Наталія до Жах ! Показати IP 2 Грудня 2020 15:50
В якому сенсі - без проволочок???? Дітей своїх без проволочок у притулок поздавайте( Вже зовсім обнагліли, в край, чи що? Ви хочете не мати ніякого клопоту, не займатися своїми власними домашніми тваринами, а свої клопоти скинути на когось? Типу кицька чи собака домашня родила - то не страшно, хай собі родить, завезу в Ласку а вони хай думають що з цим робити? Ви хоч уявляєте собі на секундочку скільки тоді протягом дня-двох днів-тижня у тій Ласці буде такого добра???? А знаєте який відсоток тих кошенят/цуценят виживає в комунальних притулках взагалі? Не тільки в нашому чи в Україні, будь де? Майже нульовий відсоток виживають! Майже ніхто. Бо вони малі, зовсім, швидко хапають хвороби і інфекції і нема досить часу з ними бавитися бо тварин там безліч. Майте совість, майте відповідальність, розбирайтеся зі своїми тваринами самі - стерилізуйте, давайте таблетки, прилаштовуйте, але не скидайте свою безголовість і безвідповідальність на чужі руки!
правда Показати IP 2 Грудня 2020 13:18
Кожному по 20 років, + штраф щоб діти віддавали поки будуть мотати...
Лучанка Показати IP 2 Грудня 2020 15:52
Тож видно по фото/відео хто це. Новарчук - дуже специфічна особа, тяжко не впізнати її(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus