USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Президент нагородив загиблого бійця з Луцька орденом

9 Квітня 2021 08:15
Президент Володимир Зеленський посмертно відзначив орденом загиблого військового з Луцька Сергія Сулиму.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

Зазначається, що нагорода присвоєна «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України».

Згідно з указом, сержант Сергій Сулима посмертно нагороджується орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Загалом президент відзначив шістдесят двох українських військовослужбовців орденами та медалями, з них тринадцятьох нагороджено посмертно.

3 квітня уродженець Луцька Сергій Сулима загинув під Шумами внаслідок підриву на невідомому пристрої. Він був головним сержантом гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892. На службу за контрактом чоловік пішов з Івано-Франківщини, де проживав останнім часом. На Волині в нього залишилися мати й сестра.

7 квітня у Луцьку прощалися з загиблим військовим. Віддати останню шану герою прийшли сотні лучан, його побратими та ветерани війни на сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus