USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стипендії Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримали 1300 волинських студентів

13 Червня 2018 21:05
За сім років стипендіатами Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» стали понад 100 учнів загальноосвітніх шкіл та 1300 студентів луцьких університетів, училищ та технікумів.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Як відомо Фонд допомагає талановитій молоді самовдосконалюватися, розвивати наукові та творчі здібності. Саме з цією метою сім років тому було запроваджено іменну стипендію.

Дуже приємно, що багато проектів, які стипендіати подавали на конкурс, не залишилися на папері, а успішно втілені в життя. Приміром, студентка Луцького національного університету Ольга Бакун створила колекцію шкільного одягу для учнів початкових класів. Першим кроком до реалізації мрії студентки стала стипендія Фонду.

Також співпраця з Фондом дозволила ще одній студентці Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури Ользі Філюк втілити задум та розмалювати зображеннями казкових героїв палати Волинської обласної дитячої лікарні та Маневицької районної лікарні.

Результати цих проектів, цифри, що стоять за їхньою реалізацією, говорять самі за себе: у нашому краї багато ініціативної молоді, яка не лишається осторонь проблем сьогодення, а бере активну участь у житті Луцька й області. Адже не важливо, від кого йде ініціатива – школяра, студента чи молодого спеціаліста, головне – не дати згаснути тому внутрішньому запалу, амбіціям і переконанням, з якими береться до справи людина.

Ігор Палиця турбується також і про відпочинок талановитих дітей. За свої здібності, знання, активну життєву позицію вони мають нагоду відпочити й оздоровитися в рамках проекту «Відпочинок у Буковелі», що його сьомий рік поспіль реалізовує Фонд Ігоря Палиці.

Дивовижні Карпати, мальовничі краєвиди, чисте повітря та надсучасний Міжнародний дитячий центр «Артек-Буковель» надовго залишаться яскравими враженнями для 9 тисяч 376 волинських школярів. Для кожної дитини такий відпочинок – пригода, що запам’ятовується на все життя. А якщо це ще й результат наполегливої праці над власними досягненнями, тоді його значення набуває зовсім іншого змісту. Практика свідчить: такий подарунок заохочує юних волинян працювати над собою, аби наступного року знову отримати шанс поїхати в Буковель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus