USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Саме тут хлопчики стають чоловіками»: у Луцьку відбувся професійний турнір з ММА

19 Жовтня 2020 13:40
Запеклі бої, видовищні протистояння та безкомпромісні поєдинки найкращих з найкращих - таким вибуховим міксом адреналіну, запалу та демонстрації «сталевої» сили могли насолодитися любителі справжніх чоловічих розваг під час професійного турніру зі змішаних єдиноборств ММА «PRIDE».

Феєричні змагання відбулися за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» 18 жовтня у боулінг-клубі «Адреналін» у Луцьку.

Так, аби продемонструвати під час поєдинків свої найкращі якості, на октагоні зібралися 20 талановитих спортсменів із десяти команд.

Як і годиться, перед початком боїв до привітального слова запросили людей, без допомоги та покровительства яких, власне, спортивне дійство не відбулося би.

«Вже не перший рік і не перший раз ми проводимо цей чудовий турнір. І ми з вами робимо надзвичайно багато для популяризації спорту, особливо бойових мистецтв, і для підтримки нашої талановитої молоді. Сьогодні у змаганнях бере участь велика кількість спортсменів з Волині та Луцька», - звернувся до гостей заходу головний організатор турніру, директор КЗ «Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», офіційний представник професійної Ліги ММА «PROFC-Ukraine» у Волинський області Олександр Кулаков.
В
ін зазначив, що у залі присутні ті люди, які, вкладаючи власну душу і серце, роблять усе для того, аби професійно підтримати спортивно-активну молодь.

«Мені дуже приємно знаходитися на цих змаганнях, у яких беруть участь справжні бійці, які є прикладом для усіх. Саме ви робите із дітей та молоді справжніх спортсменів – еліту нового покоління, які точно знають, як бути спортивними, здоровими і як перемагати та досягати цілі», - зауважила заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода і подякувала усім, хто долучився до організації дійства.
Своєю чергою, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий акцентував, що саме такі змагання пропагують здоров’я української нації, адже «тут загартовують хлопчиків для того, щоби вони стали справжніми чоловіками та захисниками».
Він побажав бійцям, аби після участі у турнірі їхні рейтинги стрімко зросли, а гостям змагань – сповна насолодитися прекрасним видовищем».

Тож у результаті «запеклих поєдинків» два чемпіонських пояси вибороли вихованці тренера Сергія Сохи - бійці СК «Гладіатор» із міста Дубно. Так, у вазі до 70 кг перемогу здобув Олександр Безкоровайний, а у вазі до 75 кг - Камронбек Абдалніязов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus