USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шість років від страшної події: у Луцьку вшанували воїнів, які загинули в АТО/ООС. Фоторепортаж

22 Травня 2020 13:34
22 травня 2014 року сталася одна із перших трагедій війни на сході України. Того дня під Волновахою загинуло 18 військовослужбовців 51 окремої механізованої бригади ЗСУ – 18 синів волинської землі.

Ця біда болем озвалася і в серцях лучан, адже серед загиблих були жителі нашого міста – Володимир Зарадюк, Дмитро Йовзик, Віталій Махновець та Володимир Прокопчук. Цьогоріч карантин вніс корективи у жалобні заходи, деякі з них було скасовано. Заплановані ж відбувалися із дотриманням санітарних вимог.

Розпочалися вони з покладання квітів до фотостенду Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО. Серед тих, хто прийшов схилити голову перед світлинами, були родичі, представники обласної та міської влади, бойові побратими. Без зайвих слів, у скорботній тиші піднесли вони квіти до стенду. На очах у багатьох були сльози. Люди торкалися портретів своїх рідних та друзів.
Після цього члени сімей загиблих воїнів поклали квіти на місці їх вічного спочинку – Алеї почесних поховань на Луцьком міському кладовищі. Переїзд людей від Театрального майдану до села Гаразджа забезпечили спеціальним транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus