USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортивні інвестиції від ТБ

13 Червня 2017 11:25
Усі знають про переваги здорового способу життя, серед яких – не тільки приваблива фізична форма, а й загартовування організму, підвищення стресостійкості, продовження молодості та відмінне самопочуття.

За офіційною статистикою, однак, лише 9 % українців працездатного віку майже щодня займаються спортом, 15 % роблять це, зазвичай, кілька разів на тиждень, 14 % – кілька разів на місяць, а 12 % – всього кілька разів на рік.

50 % населення України взагалі не займаються спортом.

Щодо зацікавлення різними видами спорту, то, відповідно до пошукових запитів у мережі, цей показник також не високий. Українці віддають перевагу, звичайно ж, в першу чергу футболу. Далі слідує бокс, а за ним – автоперегони, баскетбол, біатлон, карате, легка атлетика, теніс, хокей і шахи.

Тож, цілком логічно виникає запитання: як зацікавити українців спортом і спонукати їх розділити переваги здорового способу життя? Тут нам на допомогу можуть прийти цифрові рішення, зокрема послуги телебачення та інтернету, адже саме перед монітором комп’ютера чи мобільного телефону або перед екраном телевізора більшість нашого населення звикла проводити свій вільний час і відпочивати.

На щастя, сучасне телебачення пропонує найрізноманітніший спортивний контент, зокрема й такі топові спортивні канали, як Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Футбол 1, Футбол 2, Extreme Sport Channel, FAST&FUN BOX HD і Fightbox HD. Доступні перегляди основних спортивних змагань також онлайн.
Таким чином, глядачі мають можливість у прямому ефірі вболівати за національну збірну з футболу на відбіркових матчах до Чемпіонату світу, стежити за іграми в рамках Ліги чемпіонів, оцінювати хід Вімблдонського турніру з великого тенісу, а також спостерігати за боксерськими поєдинками та іншими спортивними змаганнями.

Спеціально для своїх абонентів телеканали постійно провадять також спортивні огляди, наводять підсумки спортивних сезонів, транслюють інтерв’ю та прес-конференції за участю найвідоміших спортсменів.

Нещодавно стало відомо, що спортивні шанувальники мають ще один привід для радощів, адже лідер ринку цифрових розваг, компанія ВОЛЯ, розпочинає трансляцію міжнародного спортивного каналу новин Eurosportnews, на якому цілодобово, сім днів на тиждень, будуть доступні найкращі спортивні новини світу та ексклюзивні інтерв’ю.

Телеканал Eurosportnews наявний у 57 країнах світу та має чотири мовні версії. Він зарекомендував себе, як один із найбільш оперативних телевізійних джерел актуальної спортивної інформації та новин із-за куліс головних подій світового спорту.
Відзначимо, що завдяки тому, що на каналі постійно, протягом кожних 15 хвилин, оновлюються основні результати різноманітних змагань, глядач у будь-який момент може отримати свіже зведення актуальних новин.

Представники компанії відзначають, що запуск Eurosportnews дозволить усім спортивним фанам не тільки вболівати за свої улюблені команди, а й бути в курсу останніх новин світового спорту, цікавих фактів із життя гравців та іншої корисної інформації.

«Ми раді такому розвитку нашого стратегічного партнерства з компанією ВОЛЯ, із якою ми успішно співпрацюємо на українському ринку. Поява нового спортивного каналу Eurosportnews на додаток до вже запущених Eurosport 1, Eurosport 2 і Eurosport 1 HD надасть глядачам унікальну можливість отримувати ще більше актуальних новин світового спорту 24 години на добу і більш детально стежити за улюбленими спортсменами. Ми прагнемо тримати всіх шанувальників спорту в курсі останніх подій», – розповіла керівний директор компанії Discovery Networks у Південно-Східній Європі Анна Бурден Пак.
Попри висвітлення всіх основних видів спорту, зокрема футболу, баскетболу, волейболу, автоперегонів, тенісу тощо, Eurosportnews особливу увагу приділяє охопленню ключових подій світових спортивних змагань, наприклад велогонкам Тур де Франс, турнірам Великого шолома та іншим.

Окрім цього, увазі глядачів представлені прямі трансляції прес-конференцій, інтерв’ю з найвизначнішими спортсменами, огляди найбільш значимих моментів змагань та ігор.

Підкреслимо, що ознайомлення українців із основними спортивними подіями України та світу загалом – це не єдина заслуга ВОЛІ в країні.

Так, компанія довгий час підтримує паралімпійську та дефлімпійську національні збірні України, а також виступає офіційним партнером Національного комітету спорту інвалідів України та наймасштабнішого Міжнародного турніру зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup, організованого щорічно олімпійською чемпіонкою Стеллою Захаровою.

«Ми приділяємо особливу увагу популяризації спорту в країні, адже саме спорт формує активну життєву позицію та допомагає досягати мети. Понад сім років ми підтримуємо Кубок Стелли Захарової, а також паралімпійську та дефлімпійську збірні України. Ми щиро вболіваємо за наших спортсменів і хочемо, аби і в наших абонентів теж була можливість підтримувати улюблені команди, тому ми постійно розширюємо спортивні телевізійні пропозиції, щоб забезпечувати глядачів якісним і різноманітним контентом», – зазначив директор із розвитку центрального регіону компанії ВОЛЯ Михайло Дмитриченко.

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стелла Захарова додала: «Для нас дуже цінно мати таких партнерів, які протягом багатьох років разом із нами інвестують у розвиток спортивної культури в країні».
Інформаційне агентство Волинські новини, своєю чергою, висловлює сподівання, що ставлення українців до спорту, зокрема й завдяки представленим телевізійним можливостям, які, до речі, доступні також онлайн для інтернет-користувачів, зміниться на краще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus