USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стадіон на Вересневому обладнали камерами відеоспостереження

19 Січня 2018 16:04
Замість стихійного сміттєзвалища оновлене футбольне з відеоспостереженням за територією облаштували для жителів мікрорайону Вересневе.

Стадіон на Вересневому оглянули представники міської влади після інспектування ремонтних робіт приміщення амбулаторії у мікрорайоні 19 січня.

Як розповів депутат міськради Борис Смаль, на стадіон облаштували новий вхід. Роботи коштували 300 тисяч гривень. Раніше на цій території було стихійне сміттєзвалище, де збиралися наркомани та пияки. У грудні 2017 року на стадіоні встановили відеоспостереження – відтепер кожен, хто схоче викинути на футбольне поле порожню пляшку чи інше сміття, буде зафіксований на відео. Загалом на облаштування відеоспостереження та поливу поля витратили 85 тисяч гривень. Тепер навіть у нічний час за стадіоном та територією будинку культури мікрорайону сторож може спостерігати на моніторі.


Депутат наразі веде переговори з потенційними інвесторами, які могли б орендувати поле для своєї футбольної команди. Поле належить ДЮСШ № 2 і на ньому тренуватимуться вихованці футбольної секції, також тут відбуватимуться міські змагання. Однак площа стадіону дозволяє використовувати його не лише для потреб спортивної школи, а й побудувати поле для міні-футболу, волейбольний майданчик, спортмайданчик, бігову доріжку тощо, тобто, використовувати його, як великий спорткомплекс. Тому шукають інвестора, який орендував би стадіон для футбольної команди, а її матчі стали б розвагою для жителів мікрорайону. Колись на полі щонеділі грала команда «Кристал», якою опікувався цукровий завод, і ці матчі були радістю для місцевих мешканців. Саме на цьому полі Віталій Кварцяний вперше побачив молодого Анатолія Тимощука.

Планують, що футбольне поле повноцінно функціонуватиме вже навесні і зможе приймати міські змагання.

Нагадаємо, ще зовсім недавно футбольне поле в мікрорайоні Вересневе було стихійним сміттєзвалищем, де були купи битого скла та сміття, росли бур’яни. Зараз його відновили, і зовсім скоро усі охочі зможуть на ньому активно відпочивати. Зауважимо, депутат від фракції «УКРОП» Борис Смаль домігся виділенню з міського бюджету 150 тисяч гривень на реконструкцію стадіону, і у червні там вже рочалися роботи, а в липні засіяли траву.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 19 Січня 2018 18:56
А можна буде там займатися спортом мешканцям Вересневого безкоштовно?
Знаю Показати IP 19 Січня 2018 20:03
Можна буде 100%. Якщо буде своя футбольна команда, то ще краще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus