USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Тетяна Єремеєва «потролила» Пащенка за використання узбецьких ботів

18 Січня 2018 18:21
Тетяна Єремеєва, дружина покійного бізнесмена і нардепа Ігоря Єремеєва, підколола скандального громадського діяча і бізнесмена Володимира Пащенка за уїдливий блог на її адресу і використання ботів з Росії, Азербайджану, Узбекистану для створення ефекту ажіотажу навколо нього. Про це повідомляє "Під прицілом".

Автор матеріалу, який з'явився на сайті Волинь24, звинувачує Тетяну Єремеєву у тому, що вона об'єдналась з ворогами свого покійного чоловіка у боротьбі проти його колишнього друга і партнера Степана Івахіва у боротьбі за спадок.

Однак, цей матеріал не викликав очікуваної уваги аудиторії, і Володимир Пащенко розмістив блог на своїй сторінці у Facebook.

Відомий на Волині медіаменеджер зрозумів, що потрібного суспільного резонансу його допис не викликав, а тому вирішив нагнати ажіотажу штучно. Лише за декілька годин його допис на Facebook поширили більше сотні користувачів. Проте більшість з них – це працівники "континіумівських" ЗМІ та профілі осіб з Росії, Азербайджану, Узбекистану та інших країн зарубіжжя. Здавалось би, який стосунок вони мають до Волині і чи знають взагалі де вона знаходиться?

Розгадка проста і банальна. Послуги зі штучного поширення у Facebook надає чимало SMM-агентств. За невелику плату вони поширюють потрібний допис на сторінках ботів – неактивних, штучних та вкрадених у реальних власників профілів.
У цьому нескладно переконатись, відкривши профіль осіб, які поширила допис Володимира Пащенка.

Здебільшого, це російські боти, на сторінках яких мінімум персональної інформації, натомість безліч реклами зі сторінок Держдуми Росії, мобільних додатків, еротичного масажу тощо. Часто на їхніх сторінках зустрічався ідентичний контент поширений в один і той самий час.
За приблизними підрахунками, блог Пащенка у Facebook поширили 53% користувачів з Росії, 38% – з України, 9% – з Узбекистану, Казахстану, Азербайджану, Молдови та інших країн. Висновки напрошуються самі собою.

Якщо ж придивитись до української аудиторії, то половина – це працівники "континіумівських" ЗМІ.

У такий спосіб "мораліст" Володимир Пащенко спробував обдурити сотні читачів, розкрутивши недолугий, аморальний матеріал за допомогою системи ботів і облити брудом Тетяну Єремеєву під замовлення олігарха Степана Івахіва.

Тетяна Єремеєва достойно відреагувала на уїдливий блог, потроливши автора у Facebook:

"Пост оптимістичний. Друзі, ви уявляєте розпач власника медіа ресурсу, який активізував всі свої розумові здібності, написав статтю... а вона нікому не цікава і всі нормальні люди її ігнорують.

Його душу огортає невимовний сум, і тільки поодинокі "Like" від своїх працівників, журналістів та спеціальна система тролінг-поширення, зігріває душу власника медіа- ресурсу. Тролі, які поширили "гарячу новину" переважно з Москви, Казахстану, Молдови, Луганська, Лисичанська...

Думаю, що звіт про охоплення аудиторією, вже лежить на столі у спонсора, а премії так і не надійшли. Яка журбинка... Степан Петрович Івахів, не затримуйте, будь ласка, виплати 13-ї зарплати та премій для своїх працівників... Ну, стараються ж люди! З усіх сил стараються!".
Нагадаємо, що олігарх Степан Івахів не припиняє спроб загарбати спадщину родини Єремеєвих та докладає максимум зусиль аби очорнити персону Тетяни Єремеєвої, як матері і жінки. Горе-друг, через підконтрольні йому ЗМІ, дискредитує дружину свого екс-партнера по "Континіуму", чіпляючись за будь-який інфопривід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Луч Показати IP 18 Січня 2018 19:40
Пащенко, та хто він такий взагалі живе за рахунок дружини. Звичайний альфонс...
Вася шрам Показати IP 18 Січня 2018 19:48
Хай купить сучасні вогнегасники, як не розрахується з будівельниками
Згоден Показати IP 18 Січня 2018 20:45
Мені стаття про відсмоктування грошей більше сподобалася
Неадекват! Показати IP 18 Січня 2018 21:20
І знову Івахів обісрався!!! Скільки вже можна...
Олена Показати IP 18 Січня 2018 22:08
Це точно що альфонс.100%. Ну дура його. Олена.
Уася до Олена Показати IP 19 Січня 2018 11:36
В нас взагалі-то країною правлять альфонси, утриманці і "повні ніщєброди". Зважаючи на цей факт, думаю що слово "альфонс" повинно вживатись як ознака високих життєвих досягнень)
не заговорити до Уася Показати IP 20 Січня 2018 18:31
Не умнічайте: давайте відверто про злодіїв - Івахіва та подібних, які обдирають держказну і людей. Коли вже влаштуємо їм СТРАШНИЙ СУД?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus