USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Ти кого бревном назвала?» та «вкусняшки від Сашки»: у Луцьку імпровізували на пікантні теми. Фото

21 Березня 2019 08:29
Пікантні теми з імпровізацією, відверті жарти та інтим – до Луцька завітав київський театр-студія імпровізації «Чорний квадрат» з новою виставою «Медовий місяць», у якій актори розкрили вічні теми: кохання, зради та розуміння.

Легку фірмову комедію показали 20 березня у РЦ «Промінь».

«Вистава про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, про гроші, про коньяк...», - анонсували комедію організатори і не обманули. Але про все це за порядком.

Лучани неквапливо займали місця в залі, проте цього разу їх було не так багато, як зазвичай, тож подекуди були й вільні крісла. Однак ті, хто все ж прийшов, не пожалкували.
Традиційно глядачі придумали кілька реплік, які актори мали включити у виставу, аби добавити родзинку у виступ. Лучан попередили, що спектакль побудований на реальних подіях, тому у ньому присутня нецензурна лексика. Потому глядачів змусили переміститися у новорічну атмосферу в двохкімнатній квартирі в спальному районі Луцька.
Так, вистава розпочалася з того, що молодша сестра Лора збиралася на побачення з кавалером, який, на її думку, мав зробити їй пропозицію. Однак тут виникла вічна проблема для жінок: «нічого надягнути». Зібравшись на побачення, Лора вирішила порадувати старшу сестру Катю, подарувавши їй номер свого колишнього кавалера Михайла, і паралельно з цим вона вчить, як спокусити по телефону.
Потому в квартиру заходить чоловік на ім’я Гера, який також збирається на побачення, і цікавиться думкою жінок щодо свого вигляду. Лише після цього з’являється Валя – ця героїня своїм гумором та темпераментом сподобалася глядачам чи не найбільше.
Валю запитують, чому вона з’явилася без свого чоловіка Саши, натомість жінка показує їм порно ролик, де Саша зраджує її з секретаркою після семи років спільного життя. Валя хоче подавати на розлучення, однак жінки переконують цього не робити. Лора каже, що «природа чоловіків розкидати своє насіння».

«Вкусняшки від Сашки?» - здивовано запитує Валя, зриваючи оплески та сміх у залі.
Після цього Лора нарешті пішла на побачення, а тим часом Катя вирішила передарувати номер Михайла Валі. Та, своєю чергою, вирішує помститися чоловіку також знявши порно, однак починає згадувати спільне життя.

«Може в сексі щось не те було?», - запитує Катя. – «Ти кого бревном назвала?» - відповідає питанням на питання Валя, вчергове викликаючи сміх лучан.

Потім Валя розказала, як купляла сексуальну білизну у секс-шопі, але не для себе, а «для сестри». Втім продавець розкусила її, зауваживши, що, напевне, її сестра виглядає, як і вона. «Ми всіх сестер знаємо. Взагалі б, могли назватися «Три сестри»», - переповіла слова продавця Валя.

Вже згодом виявилося, що Катя зустрічається з чоловіком молодшим за неї на сім років, а Гера - нетрадиційної сексуальної орієнтації.

«Я кажу: Микола… а він мені, що в нього жінка, двоє дітей, а це йому потрібно для розваги…п******c», - розповів про невдале побачення Гера.
Окрім того, жінки розкусили те, що Лора вагітна, однак кавалеру про це не сказала, тож пропозиції руки та серця їй всеж таки не зробили. Наприкінці Катя дізнається, що її молодий кавалер Дмитро потрапив в аварію та зламав ногу, але він під час телефонної розмови зробив їй пропозицію. Крім того, Саша зізнався у коханні Валі…а фінальними словами вистави стали: «Всі ми будемо щасливі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нема слів Показати IP 22 Березня 2019 10:48
Хача...повний хача..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus