USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Білорусі – День Волі: затримали одного з лідерів опозиції

25 Березня 2017 12:01
25 березня у Білорусі проходять акції, присвячені Дню Волі, на трасах в напрямку Мінська чергують ДАІ і автоматники, у центр міста стягнуто автозаки.

Як повідомляє місцеве видання ТУТ.by, у Бресті та Гродно акції до Дня Волі дозволені владою, в Вітебську і Гомелі заходи несанкціонованого, пише Українська правда.

Автомобілісти повідомляють, що на трасах у напрямку Мінська чергують працівники ДАІ і автоматники, які зупиняють усі машини та перевіряють документи. Офіційних коментарів щодо посиленого відпрацювання трас та вулиць немає.

У Мінську також чергують співробітники ДАІ: не лише у центрі, але і на розв'язках з кільцевої дороги. У район Академії наук підтягнуто автозаки.
Станції метро "Площа Якуба Коласа" та "Академія наук" закрито.

Журналіст Костянтин Реуцький у своєму Facebook зазначає, що у кварталі від Академії наук стоїть колона автобусів з особовим складом, через вул. Академічну до НАН не пускають навіть пішки, а біля Академії затримали двох чоловіків.

За повідомленням очевидців у Твіттері, у Гомелі усі площадки та сквери перекрито спецтехнікою.

Повідомляється, що на виїзді з Бобруйська зупиняють усі маршрутки, перевіряють водіїв і пасажирів, переписують дані водіїв.

Також зазначається, що в ніч на 25 березня у Бресті було затримано одного з лідерів опозиції та Білоруського національного конгресу Володимира Некляєва, про що він встиг повідомити телефоном. З 3.30 зв'язку з Некляєвим немає.

Наразі Некляєв перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у Бресті, повідомила БелаПАН його дружина, іншої інформації щодо затримання немає. Політик повертався поїздом з Варшави до Мінська, де брав участь у дискусії щодо ситуації у Білорусі в польському Сеймі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Якуб Показати IP 25 Березня 2017 14:59
Бацька еб...т усіх хто попаде під руку - руских, беларусів, українців, евреїв...
Клава Показати IP 25 Березня 2017 17:26
Ось це класика комплексної роботи усіх спецслужб держави , а в нас ???
Яглич Показати IP 26 Березня 2017 10:10
Лукашенко ніколи не повторить помилок Януковича і людям від того лише краще буде!
Ростов Показати IP 26 Березня 2017 10:37
Белорусам майдан не нужен. Белорусы учатся на украинских ошибках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus