USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Любомльському ТМО запрацював новий комп’ютерний томограф

11 Травня 2021 10:54
У Любомльському ТМО запрацював новий сучасний комп’ютерний томограф. Мешканці району тепер можуть здійснити високоточне обстеження і отримати новітню діагностику у своєму населеному пункті.

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад у Фейсбуці.

Політик наголошує, що головна перевага нового КТ – діагностика найвищої якості, що відповідає усім сучасним вимогам. А також можливість пройти обстеження безоплатно для пацієнтів, що мають підозру або хворіють на COVID-19, та за умови відповідного направлення від лікаря. Апарат дозволяє діагностувати захворювання внутрішніх органів людини, визначити приховані захворювання, хвороби хребта, післяінсультні стани, порушення мозку та ін.

КТ уже в роботі, його послуги доступні для людей.

Григорій Недопад також зазначив, що Любомльське територіально-медичне об’єднання цьогоріч заключило більше пакетів медичних послуг з НСЗУ ніж минулого року. Передбачено все необхідне для лікування хворих із коронавірусом, дотримано всі вимоги Національної служби здоров’я України щодо надання медичних послуг пацієнтам різних груп захворювань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus