USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Задля порятунку лучанки організовують міні-фестиваль «Маркет надії»

18 Жовтня 2018 13:27
Аби зібрати кошти на лікування лучанки Мар'яни Пархом’юк, яка бореться з раком, організовують міні-фестиваль Маркет надії - #36днівзМаряною. Про це у мережі написала Тетяна Зубрик.

Лучан та гостей міста запрошують долучитися до доброї справи 21 жовтня. Місце проведення - площа перед головним корпусом СНУ. Початок о 13.00.

До слова, нагадаємо, стан лучанки покращується. Аналізи стабілізуються. За допомогою небайдужих вже вдалося зібрати перший мільйон.

"Спочатку з Julia Dudka ми дві ночі думали, що можна продати, адже майна особистого нема, а нирки ще пригодяться. Тоді виникла ідея з барахолкою і книжками.

На якомусь телепатичному рівні це відчув Sergiy Karpyuk і запропонував об‘єднати всі зусилля в один захід!

Так за один вечір з‘явився наш міні-фестиваль Маркет надії - #36днівзМаряною

Andrew Sobchuk зробив афішку, Andrey Lukovnikov намалював героя, який бореться з #ракхуяк, друзі з mirrolab створили стікери в телеграм, Xylik Ololo зробив цілий сайт.

Alexandra Sovyak придумала закладки на книжки та іншу поліграфію, Viktor Golikov організував фотографів, Volodymir Kotliarchuk майструє стелажі на барахолку, а Николай Гаврилюк - вирізає хештеги для фотосету!

Дмитро Вдовиченко буде готувати смачний глінтвейн, а його брат Sergii Vdovychenko (в народі Зільо) - особливу каву, каву для Мар‘яни ☺️

Andry Mudryk сказав, що буде закликати людей читати, а Рамон Roman Savchuk даватиме майстер-клас на барабанах!" - йдеться у дописі Тетяни Зубрик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus