USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відремонтували міст на Ковельській

6 Грудня 2018 21:27
Завершені роботи з вкладання вирівнюючого шару асфальту на мості по вул. Ковельській. На виконані роботи по ремонту мосту підрядник дає десятирічну гарантію.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«На роботи по ремонту мосту підрядник дає гарантію 10 років. Це перший випадок в Луцьку, коли на такі роботи дається така гарантія. І це означає, що як мінімум 10 років місто більше не буде витрачати кошти на ремонт цього об‘єкту.

Протягом усього часу ремонту до нас зверталося багато мешканців щодо затягування часу виконання робіт. «Фейсбук-експерти» заявляли, що міст можна відремонтувати за декілька тижнів, окремі «спеціалісти» в галузі ремонту мостів вважали, що можна відремонтувати всього за декілька днів.

Однак є технологія й ДБН, яка регламентує порядок виконання цих робіт, адже на мості не тільки вкладався асфальт, а й капітально ремонтувалися шви, а це - окрема історія. І те, що на об‘єкті були відсутні працівники - не означало, що нічого не робиться. Є чіткий строк застигання бетону на швах, після спливу якого можна вкладати асфальт.

А відремонтувати міст абияк і нашвидкоруч, щоб через кілька років його ремонтувати знову, – нераціонально й не відповідає принципам нашої роботи». З настанням сприятливих погодніх умов на тротуарній частині буде вкладено бруківку, а також шар ЩМА», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 7 Грудня 2018 00:27
Щоб асфальт класти треба дощ та снiг ??? ))) по бачимо чи тi трамплiни до весни простоять.
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2018 01:21
Нарешті вже можна буде не стояти в пробках по пів дня. Не знаю як 10 років, але судячи з того що бачив власне я, років з 5 міст повинен простояти, питання як завжди лише до вкладання асфальту. А от скільки років давали гарантію на шляхопровід біля Варшавки? Хто бачив немаленьку тріщину посередині шляхопроводу?
Водій Показати IP 7 Грудня 2018 07:47
Із застиганням бетону все ясно, а як щодо підготовки до заливання бутону. Смішно, щоб розчистити ті шви від старого асфальту і бетону у них йшло 3 тижні на кожну сторону. Теж потрібен час на застигання?
Світлана Показати IP 7 Грудня 2018 08:12
А тротуар? Тротуар там жахливий. Теж вже відремонтували?
Коля до Світлана Показати IP 7 Грудня 2018 09:40
Відремонтують як буде погода.
Фанат поліщука до Світлана Показати IP 7 Грудня 2018 13:03
Там тротуарні блоки треба міняти повністю, а вони на них бруківку будуть класти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus