USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку з'явився ще один магазин мережі «Рукавичка»*

20 Березня 2019 08:00
Ще одна «Рукавичка» за адресою вул. Богдана Хмельницького 26, відчинила свої двері в переддень жіночого дня, влаштувавши свято весни для гостей та мешканців міста.

Подарунки очікували на перших покупців, вигідні акційні пропозиції та безумовно гарний настрій – були для всіх!

У магазині працює власна пекарня із щодня свіжою та духмяною випічкою, є можливість придбати ароматну каву, яку можна взяти із собою, поспішаючи по справах, професійні піцайоло пропонують піцу на будь-який смак: з грибочками, з м’яском, з ковбаскою, з тунцем та справжнім сиром! Функціонує відділ кулінарії із широким асортиментом: салати, картопелька, рис та котлетки, – вечеря і обід, сніданок та перекус для Вас від «Рукавчики».
Мережа магазинів «Рукавичка» сьогодні налічує понад 140 магазинів – робота яких базується на західному досвіді та українській гостинності. Формат самообслуговування та врахування потреб цільової аудиторії дає змогу вдало представити відвідувачам необхідний асортимент товарів та професійний рівень обслуговування.

Кожного дня, нашим покупцям, ми пропонуємо м’ясо українських вигодовувальників.

М'ясний відділ забезпечується свіжою продукцією, яка щоденно надходить із власного виробництва. Досвідченні спеціалісти та ветеринарний лікар перевіряють походження та якість м’яса птиці, свинини, яловичини. Наші фахівці ретельно контролюють внутрішню температуру м’яса, яке поступає в цех розробки. Завдяки цьому покупець має можливість купити свіжу, якісну продукцію.

Майже в кожному магазині «Рукавичка» працює власна пекарня. Вона дає можливість смакувати дбайливо вироблений руками професійних пекарів хліб та хлібобулочні вироби. А ще нашим покупцям дуже до вподоби піца, яку виготовляють наші піцайоло – різноманіття смаків вражає і не залишає нікого голодним!
Великою популярність серед відвідувачів наших магазинів користуються товари власних торгових марок. Адже їх наявність дає змогу придбати якісний товар за доступними цінами. Кожен покупець «Рукавички» знає смак справжнього, смачного вершкового масла «Кухарочка» . З фасування масла розпочалась історія нашої компанії і ми прикладаємо всіх зусиль, щоб тримати на рівні нашу візитну картку – масло «Кухарочка». Лінія цієї торгової марки нараховує вже більше 120 найменувань. І наша команда постійно працює над впровадженням новинок. Під брендом «Традиція» випускаються товари вище середнього сегменту.

Ми переконані, що найкраще – не завжди означає найдорожче! Вже більше 40 товарів цього бренду є на полицях магазину «Рукавичка»! А підтримувати порядок у домі завжди допоможе торгова марка «Глянц». Кожна галицька господиня знає, що найвищий рівень чистоти, це коли Глянц-чисто! Ми допомаємо навести таку чистоту. Товари побутової хімії та засоби гігієни, яких вже нараховується близько двадцяти найменувань, стануть невід’ємною частиною вашого затишку та комфорту в домі!
І не забудьте долучатися до нашої програми лояльності «Родина», бо тоді кожна покупка - приємність заощадження! Збирайте бонуси, беріть участь у численних розіграшах та купляйте товар за неймовірно вигідними цінами – для власників карток «Родина».

Ми раді кожному, хто відчиняє двері наших магазинів! Бо основна мета «Рукавички» задовольняти потреби покупців за вигідними цінами, бути максимально близько до кожної домівки, зберігати родинні цінності та традиції України! Кожного дня ми стаємо кращими з Вами і для Вас!

У Луцьку магазини мережі «Рукавичка» працюють за адресами:

м.Луцьк, вул. Б.Хмельницького, 26

графік роботи Пн.-Нд.: 8:00-22:00

тел.(099)610-05-79

м.Луцьк, вул. Грушевського, 26

графік роботи Пн.-Нд.: 7:00-22:00

тел.(099)610-05-97
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Березня 2019 20:10
Ціна на один і той же товар на вітрині одна, на вазі інша (різниця близько 10грн за кг). А коли звернувся до продавців, то на касі з свого "зошита" сказали третю ціну. Обіцяли все привести в порядок. Купував так цукерки.
Іванка Показати IP 3 Листопада 2019 02:16
Продуктовий магазин Рукавичка на Богдана Хмельницького , найгірший продуктовий магазин в якому мені доводилось бувати : 1.Просрочка , купувала сметану , не глянула дату прийшла до дому вона зіпсована , не слідкують за прострочкою. 2. Ніколи не можна знайти продавця консультанта , дідусь не міг зважити канфети не зміг найти їх в Кіпері , консультанта не знайшла , стояла лише одна дівчина на касі , в якої і так була черга .!!! 3. Продавці дуже повільні, не вічливі , мовчазні ні доброго дня ні до побачення !!! 4. Останній раз це вже був край всьому , стою я в черзі за м’ясом ,продавець обслуговує клієнтів , коли доходить черга до мене вона мене просто ігнорить , та іде на касу ,( просто мовча, без зачекайте хвилинку , коли я підійшла вже на касу , кажу можна мені ще м’ясо , бо перший раз ви мене проігнорували , а вона відповідає що мені треба людей обслуговувати , я кажу а я що не людина , вона знову ж таки мовчки дала мені м’ясо і розрахувала мене ! Адміністрація зверніть увагу , проведіть бесіду з персоналом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus