USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцьких школах відбудеться Перший турнір з міні-футболу серед вчителів та батьків

10 Жовтня 2018 15:12
17-19 жовтня на шкільних міні-футбольних полях відбудеться Перший турнір з міні-футболу серед вчителів та батьків учнів закладів загальної середньої освіти Луцька. Змагання організовує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

8 жовтня у НВК №9 відбулося жеребкування команд для участі в турнірі. Участь у змаганнях візьмуть 14 шкіл. Команди розділені на 4 групи. Груповий етап змагань пройде 17-18 жовтня. Початок о 17:00 годині, йдеться у повідомленні прес-служби Фонду.

Прийматимуть змагання на цьому етапі НВК №9, НВК 26, НВК №22, ЗОШ №5. Кращі команди групового етапу продовжать боротьбу за «олімпійською» системою у фінальній частині.

Фінал турніру відбудеться 19 жовтня на міні-футбольному полі НВК №26. Початок змагань о 16:00. Переможці отримають цінні подарунки від Фонду.

«Два роки поспіль Фонд організовує турнірі з волейболу серед вчителів та батьків учнів луцьких шкіл. Зараз ми хочемо провести аналогічний турнір з міні-футболу, оскільки цей вид спорту популярний серед дітей та дорослих. Фонд облаштував міні-футбольні поля у двадцять одній школі. Тож з місцем проведення турніру проблем не виникло», – зазначив керівник програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Піддубний.

Голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський зауважив, що в Луцьку проводяться різноманітні дитячі змагання, чемпіонати, проте футбольний турнір між вчителями та батьками відбувається вперше. Він переконаний, що змагання такого роду повинні стати щорічними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus