USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У центрі Луцька колядували та щедрували, попри мороз. Фото

14 Січня 2018 19:10
Колядки, щедрівки, привітання та побажання всього найкращого у новому році – на Театральному майдані, незважаючи на досить морозяну погоду, продовжується міжнародний етно-фестиваль «Різдво у Луцьку».

Другий фестивальний день, який припав на свято Василя – 14 грудня, стартував з невеликим запізненням у зв’язку з певними технічними налаштуваннями.

У цей день зі сцени, встановленої просто неба, лунали співи у виконанні народних аматорських колективів із різних куточків Волинської області, зокрема, потішили усіх учасники ансамблю «Сокільська родина» будинку культури села Сокіл Рожищенського району.
Також неабиякі оплески отримали від публіки закордонні виконавці – з Литви, Білорусі та Польщі.

Так, у Луцьку свої традиційні різдвяні композиції презентував фольклорний колектив «Цикади» гміни Дорогуськ Холмсього повіту, учасники якого також висловили впевненість у тому, що взаємна приязнь у відносинах між Польщею та Україною не тільки не послабне, а й розвиватиметься якнайкраще.
Аби насолодитися чудовими музичними композиціями та хоч трохи зігрітися, лучани та гості міста не тільки відстоювали черги за гарячими напоями, а й підтанцьовували під веселі мелодії та заводили хороводи.

Окрім того, на майдані протягом усього фестивалю діють пункти святкової торгівлі, де всі охочі можуть придбати різноманітні вироби народного промислу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus