USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учасниця сітки Порошенка розповіла, як працювала на схему з підкупу. Відео

13 Квітня 2019 12:00
Лучанка розповіла про сітку підкупу виборців і про те, хто, як і коли купує голоси для Петра Порошенка. В приватній розмові жінка зізнається, що участь в сітці бере вся родина, також говорить про оплату роботи – 2 тисячі гривень.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Перше опитування громадян, яке відбулось за декілька місяців до першого туру виборів, дозволило штабу БПП «Солідарність» виявити лояльних виборців, яких залучають до роботи за принципом піраміди. За грошову винагороду вони мають привести сусідів, аби ті підтримали потрібного кандидата. Явку контролюють по списку, що підтверджують самі учасники сітки.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Я ПОЛІЦІЇ СКАЖУ, ЩО НІЧОГО НЕ ПЛАТИЛИ»: ЯК ІНСТРУКТУВАЛИ УЧАСНИКІВ СІТКИ ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНІ. ВІДЕО

Жінка, яка проводила так зване «соціологічне опитування», демонструє анкети респондентів, а також розповідає і про інших учасників сітки, які працювали на сусідніх вулицях. Також підтверджує той факт, що отримала за свою «волонтерську» роботу 2 тисячі гривень. І тут же додає, що правоохоронцям, у випадку їх візиту, вона про це не розповість. Деталі – у сюжеті.
Нагадаємо, у селищі Олика Ківерцівського району прямісінько у приміщені селищної ради представник Петра Порошенка роздавав людям гроші. Близько мільйона гривень – таку суму привезли для того, аби розплатитись з «волонтерами», агітаторами учасниками сітки з підкупу на користь Порошенка.

Як повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини депутат Волиньради Олександр Омельчук, про заплановану виплату коштів йому вдалось дізнатись завдяки ініціативі по виявленню сітки з підкупу, яку він започаткував у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 13 Квітня 2019 13:15
Бідним та злиденним народом легко керувати та підкуповвувати голоси. Це є аксіома в Україні. Українців ніщо не вчить. Продажні люди бо злидні обсіли. Люди , поважайте себе свою УКраїну та майте гордість , врешті-решт!
До К. лучанин Показати IP 13 Квітня 2019 21:04
Чого бідний-бо дурний; чого дурний-бо бідний...народна мудрість, доречі.
оооо Показати IP 15 Квітня 2019 16:56
як підло з боку журналістки: бідна жінка нічого не підозрюючи розказує як на духу, а дівка з цього робить сенсацію! інша справа була б, якби бабця сама "прозріла" і розказала журналістам всю цю кухню, а тепер їй точно "хата"!!!!!!!!!!!!!!! навіщо таке западло робити старій людині??? інсайдера свого б використали - так хоч по-чесному було б!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus