USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вочевидь, приїзд Порошенка не дав йому очікуваних результатів, – Рубльов про обшуки у Волиньраді

17 Січня 2019 14:17
Очільник фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов заявив, що обшуки столичною СБУ у Волинській облраді, а саме в приміщенні комунального підприємства «Волиньприродресурс», блокують роботу усією області, дестабілізують ситуацію і перешкоджають нормальній роботі обласної ради.

Про це йдеться на сторінці волинського УКРОПу у Фейсбуці.

Нагадаємо, сьогодні зранку розпочались обшуки у Волинській облраді та в депутата Волиньради та директора КП «Волиньприродресурс» Василя Столяра, який впевнений, що обшуки в його оселі та на підприємстві, яке він очолює, відбуваються на замовлення президента Петра Порошенка.

Вчора ввечері керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Дмитро Дубняк повідомив через власну сторінку у соцмережах про вказівку Президента України Петра Порошенка провести обшуки на комунальних підприємствах обласної ради. Старший слідчий слідчого управління СБУ Київської області Павло Чурсін в коментарі для журналістів сказав, що про вказівки Гаранта Конституції йому нічого невідомо.

«Сьогодні дії ОДА, київської влади перешкоджають роботі Волинської області в цілому. Заблокувавши бюджет області ОДА залишила райони без коштів. «Волиньприродресурс» – підприємство, яке реально може наповнювати бюджет області. Ефективна робота згаданого підприємства стала б реальним прикладом децентралізації саме Волинської області.

Напередодні виборів представники влади намагаються зробити все, щоб дискредитувати партійців «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», голову облради Ігоря Палицю. Сили, які упродовж останніх трьох років боролися за те, щоб «Волиньприродресурс» працював, які сьогодні продовжують боротьбу за покращення соціально-економічної ситуації в області, більшість депутатського корпусу й надалі відстоюватимуть інтереси КП.

Переконаний, що сьогоднішні обшуки безпосередньо пов’язані із візитом Петра Порошенка на Волинь, який, вочевидь, не приніс очікуваних результатів. Під час візиту 15 січня за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області до Луцька бюджетників, громадян, які ставили незручні запитання відтісняли від Президента, зустрічі з місцевими були лише для «обраних», а окремих журналістів взагалі не пропустили до зали.

Ситуація вчергове показує всю абсурдність того, що відбувається в нашій країні. Ті речі, які ми так хотіли змінити після Революції Гідності, лише поглибилися. Тим, хто має захищати безпеку України я можу порекомендувати розслідувати реальні злочини проти людей та держави, а не шукати певні речі, які не стосуються їхньої безпосередньої роботи. Настав час робити висновки», – зазначив Вячеслав Рубльов.

Згідно з ухвалою суду вилучаються документи, зокрема оригінали рішень, протоколів, копії інших документів.

До слова, у лютому 2017 року прокуратура вже проводила обшуки на підприємстві «Волиньприродресурс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus