USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Водію BMW, який на смерть збив жінку в Луцьку і втік, повідомили про підозру

8 Грудня 2019 10:14
33-річному лучанину повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

Подія сколихнула обласний центр Волині, інформує прокуратура області.

Майже опівночі 7 грудня 2019 року нетверезий чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля марки «BMW 528І», рухався вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Дубнівської із шаленою швидкістю й здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу.

Потерпіла загинула на місці пригоди.

Автомобіль же, водій якого, створюючи численні аварійні ситуації під час погоні, намагався утекти із місця ДТП, затримала патрульна поліція біля села Піддубці Луцького району.

Водія затримано в порядку ст.. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Довідково: Згідно санкції ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
777 Показати IP 8 Грудня 2019 10:25
повидомили,решается вопрос,а труп куда ? списали уже? он оставил место дтп,а завтра свалит из страны,кто искать будет.?на кичу до суда и сразу на этап.
савченко до 777 Показати IP 8 Грудня 2019 13:52
Чи був труп-водій не "бачив" .суддя не знає і не хоче знати.-патрульні " винн"і .бо затримали
народна прокуратура Показати IP 8 Грудня 2019 12:11
До 777. Що за істерики. Запобіжний захід обирає не слідчий, а суд в рамках процедури судового розгляду. Тому й написали, шо вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Таки придумали народні депутати. Не подобається - змінюй Верховну Раду
777 до народна прокуратура Показати IP 8 Грудня 2019 13:33
та какая истерика,все по закону должно быть.....это же не ваша,мать,дочь,сестра....пусть развлекаются пацаны...
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2019 12:17
Ти ідіот, це один з етапів!
Дожилися Показати IP 8 Грудня 2019 12:33
"повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху" - правильно, в нас же суд вирішує чи винуватий хтось чи ні. А те що хтось своїми очима бачив як певна особа вбила когось, то це так, пустощі. Треба вже закінчувати гру в демократію, ми американцями ніколи не станемо, бо ми просто не є ними. Треба створювати правоохоронні органи де суд буде вирішувати не провину, а ступінь провини, а провину будуть доказувати слідчі чи поліція, якщо застали на місці злочину і є реальні докази. От якщо доказів немає, тоді да, до суду. А якщо ти своїми очима все бачиш, а потім виходить що це ще має підтвердити суд, а може ж і не підтвердити. Повідомили... а він сам не знає чи не пам'ятає що було бо був за кермом в ах... якому стані? Тоді логічно. Але повідомляти про таке треба в ізоляторі.
777 до Дожилися Показати IP 8 Грудня 2019 15:48
Затриманий в порядку ст 208 КПК України це і означає що він в ізоляторі. В усіх розвинених країнах світу вину визначає суд і лише суд. Правоохоронці збирають докази вини. Адвокати докази невинуватості. Суд вирішує чиї аргументи вагоміші. Вирішення вини правоохоронними органами без суду було в минулому і , як показує історія, ніхто не хотів би бути без захисту як в тих процесах минувшини ( інквізиція, ордаліїї, тройки) Так що виносьте уроки історії. Те що суд у нас триває довго і не завжди виносить справедливе рішення, то це є. І це повинно змінитися.
Дожилися до 777 Показати IP 8 Грудня 2019 18:44
От от... Якщо хтось вкрав, наприклад, мобілку в магазині і це є зафіксовано на камеру, його зловили люди, поліція зафіксувала факт наявності в нього вкраденої мобілки. Він злочинець? Ні, бо не було суду. Не смішно, ні? Він вчинив злочин, але він не винний! Так, адвокат може знайти купу різних послаблюючих його провину факторів, домовитися з власником магазину тощо. Але є факт що він вкрав. Суд вирішить що в адвоката вагоміші аргументи, що той не крав. Ще не смішно? Ну звичайно же не смішно, бо більшості людей від цього "розвитку" плакати хочеться. Навіщо нам така розвинутість якщо ці всі дії породжують безнаказаність і вседозволеність. Суд повинен встановити ступінь провини якщо було зафіксовано що він реально вкрав, навіть може вирішити що його треба простити бо до нього претензій ніхто не має, але крадієм від того він не може не бути, злочинцем не може не бути, бо, бачиш, так вирішив суд. А справедливість тоді виходить нікому не потрібна? Чи ми починаємо так думати тільки тоді коли хтось щось зробить з нами та нашими рідними, а до цього граємося в розвинуту демократію? Під ноги треба дивитися, а не довкола! Я законослухняна людина і нажаль вимушений константувати факт що є так як ви написали, хоча це не справедливо. Інше діло коли звинувачують людину яка не була спіймана за руку і тоді збираються докази - от тут так, має вже визначати суд по сукупності доказів чи аргументів.
Гога Показати IP 8 Грудня 2019 21:10
А хто це такі ? Хто знає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus