USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Волинь» – «Карпати»: Луцьк у передчутті доленосного матчу

8 Червня 2019 18:45
Сьогодні, 8 червня, о 19 годині на стадіоні «Авангард» розпочнеться матч за місце в Прем’єр-лізі України між командами «Волинь» – «Карпати».

Лучани в передчутті матчу. Як повідомлялось раніше, планували тимчасово перекрити рух проспектом Грушевського, проте анонсованого перекриття немає.

Поблизу стадіону збираються вболівальники. Як зазначають очевидці, біля кас – справжній ажіотаж – такої кількості футбольних фанів луцький стадіон не бачив уже давно.

До слова, поблизу стадіону та безпосередньо у чаші знаходиться багато правоохоронців. Речі вболівальників перевіряють.

Вболівальники «Карпат» агресивно поводяться на стадіоні, зокрема, ламають сидіння, а також палять фаєри поза межами стадіону. Поліція наразі не втручається.

Також поблизу стадіону чергують вибухотехніки.

Нагадаємо, перший перехідний поєдинок за право участі у Прем’єр-лізі між львівськими «Карпатами» та луцькою «Волинню» відбувся у Львові 4 червня. Тоді команди зіграли внічию, тому сьогоднішній матч – вирішить їхню долю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 9 Червня 2019 22:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus