USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тиждень у комі: волинянина після жорстокого побиття рятуватимуть столичні медики

22 Травня 2018 13:04
Подружжя Осуховських з селища Іваничі майже тиждень шукали транспорт, щоб вивезти 18-річного сина з лікарні в місті Буча, і медиків, які взялися б повернути хлопця до життя. Про це повідомляє БУГ.

Нагадаємо, що Сергій Осуховський після жорстокого побиття перебуває у критичному стані – хлопець в комі.

Як розповіла Олена Осуховська, стан її сина вкрай важкий. Батьки просили допомоги в різних лікарнях країни, проте в жодній з них не наважилися братися за лікування хлопця.

Упродовж тижня вони шукали заклад, в якому лікарі дали б згоду на проведення хірургічних втручань, а коли знайшли виникла інша проблема – потрібно було шукати транспорт, щоб вивезти “важкого” пацієнта.

“Ми знайшли “швидку”, щоб перевезти Сергія в Київ. Спочатку нас ніде не приймали, сьогодні погодилися прийняти у військовому госпіталі на Печерській в Києві. Там будуть проводити хірургічні втручання. Скільки коштів на це піде – немає значення, бо сьогодні вже шоста доба, як ми намагаємося його перевезти в іншу лікарню. Тут нема нейрохірурга, необхідної апаратури, ставлять стан критичний і вивезти звідси неможливо”, – розповіла Олена Осуховська.

Жінка каже, що Сергія привезли в лікарню ще у свідомості, в нього була дуже побита голова. Мама хлопця написала заяву в поліцію, проте з правоохоронцями ще не спілкувалася.

“Наразі мене не цікавить поліція, більше цікавить стан моєї дитини”, – каже вона.

Сергію 18 років, випускник школи-гімназії в Іваничах, навчається на 2-му курсі Університету державної фіскальної служби України, в Ірпіні знімає квартиру.

Про те, що хлопець впав в кому, батьків повідомили студенти 16-го травня.

Рідні хлопця звертаються до всіх з проханням підтримати в цю важку хвилину.

Усі небайдужі можуть скидати кошти на номер картки мами Сергія: 5168757294149945 – Олена Осуховська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus