USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка на конкурсі «Місіс Земна куля» здобула титул Краса Європи. Фото

1 Грудня 2018 20:13
Яна Власюк з Нововолинська, яка проживає у США, бере участь у конкурсі «Mrs. Globe» (Місіс Земна куля). Конкурс краси розпочався 22 листопада в Китаї, в місті Шеньжень.

Волинянка отримала черговий титул Краса Європи у рамках фіналу конкурсу, який триватиме до 2-го грудня, інформує БУГ.

Нагадаємо, у літку цього року Яна здобула титул Місіс Пенсильванія, друга віце-місіс США та Місіс Чорне море та отримала можливість представляти регіон країн Чорного моря на фінальному етапі «Mrs. Globe».

Конкурс «Mrs. Globe» є міжнародною презентацією краси, що проводиться щороку, участь в якому можуть взяти жінки у віці старше 25 років або які одружені, або є батьками. Учасники конкурсу беруть участь у благодійній роботі, кошти виділяються для благодійної організації «Woman in Need» у понад 70 країнах світу, що беруть участь у конкурсі.

Заснований конкурс у 1996 році, два рази перемогу отримувала учасниця від України.

Про деталі самого фіналу конкурсу ще невідомо. Щодня відбуваються різноманітні заходи, на яких волинянка кожного разу у нових сукнях, серед яких і національне українське вбрання. На одному з івентів дівчина отримала черговий титул Краса Європи

Нагадаємо, Яні 27, проживає в США майже три роки. Вона постійно займається благодійністю, любить тварин та подорожі. Щороку дівчина навідує рідних у Нововолинську.

У фінальному етапі «Mrs. Globe» конкурсанткам доведеться показати себе у конкурсі представлення, дефіле в купальниках і вечірніх сукнях.

Візитка Яни на Mrs. Globe.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 1 Грудня 2018 23:06
Що за нова країна така - "Black Sea"? Десь на глобусі Європи на неї глянуть можна?
Лучанин до 123 Показати IP 3 Грудня 2018 17:52
А там, мабуть, кожній учасниці дали по якомусь титулу. От і прийшлось придумати Міс Чорного Моря.
справедливий Показати IP 3 Грудня 2018 14:45
що за оцінювання. чому губи накачані де природня краса
guest Показати IP 4 Грудня 2018 14:08
Нехай Бог милує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus