USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виробник, яким пишається Волинь. Історія успіху компанії «Волинь Глобал Пейпер»*

10 Вересня 2021 08:59
Чи замислювалися ви над тим, як обираєте товари біля полиці в магазині? Які фактори впливають на ваш вибір? Можливо, це ціна, реклама, попередній досвід чи порада знайомих?

А чи думали ви, що ваш вибір може впливати не лише на те, що використовуватимете в побуті, а й на стан економіки вашого району, міста, регіону, а можливо, навіть цілої країни? Найімовірніше, ні. Це, напевно, останній фактор, який може вплинути на вибір покупки. Але він таки дуже важливий. Чому? Пояснимо на конкретному прикладі.

Компанія «ВГП» («Волинь Глобал Пейпер») – це провідний виробник паперової продукції санітарно-гігієнічного призначення. Вона виробляє повний асортимент продукції, що може стати у пригоді щодня в будь-якій ситуації (туалетний папір, паперові рушники, косметичні серветки, носові хустинки та столові серветки). Основну продукцію компанії під брендом Ruta ви можете побачити на полицях всіх супермаркетів чи ринків. А найголовніше – її виробляють у самому серці Волині, в місті Луцьку.
Уже понад 20 років компанія впевнено крокує внутрішнім і зовнішнім ринками. А в далекому 1999 році все тільки почалося з невеличкого виробництва. Тоді ще мало хто замислювався про такі речі, як м’який туалетний папір чи паперові рушники. Але власник бізнесу Ілля Мірецький побачив перспективу. Він прагнув показати людям, що комфорт має бути всюди (і на кухні, і у ванній кімнаті). Тому й почав будувати компанію, яка зараз є гордістю Волині.
Щоб досягнути мети, потрібно було докласти чимало зусиль. Перейняти досвід міжнародних компаній, побачити перспективи та не боятися ризикувати. Потрібна була віра в свій продукт, свою компанію та в людей.

Отож, спробуймо з’ясувати, яка саме користь від купівлі товарів місцевого виробництва.

Люди

Щоб виготовляти справді якісні продукти, потрібно було встановити хороше обладнання. Тож Ілля Мірецький сам обирав можливого постачальника обладнання, а згодом взяв участь у його встановленні. Наразі на підприємстві функціонують лінії з Італії, Німеччини, Китаю.

Але обладнання нічого не варте без людей. На той час спеціалістів було небагато. Тож Ілля Мірецький вирішив навчати робітників працювати на закордонному обладнанні та виробляти якісні продукти. Наразі на підприємстві працює понад 350 осіб, більшість із них – понад п’ять років. А робочі місця – це запорука стабільності міста і держави.

Тож наступного разу, купуючи паперові вироби, задумайтесь на мить: можливо, саме ваш знайомий був причетний до виробництва серветки, яку ви взяли на пікнік, чи паперової хустинки, яку поклали в наплічник дитині.

Гордість

Що ви скажете, почувши, що продукцію, яку виробляє волинське підприємство, купують люди у 27 країнах світу? Це направду той факт, що спонукає пишатись своїм містом та своєю державою. Продукцію компанії «ВГП» купують більшість споживачів Молдови та Білорусі – там уже давно бренд Ruta завоював серця покупців.

Продукція з логотипом у вигляді серця упевнено крокує ринками Європи. Її вже впізнають жителі Литви, Латвії, Румунії і Німеччини. А коли відкриють нарешті кордони й ми всі будемо мати змогу подорожувати, то зможемо скористатися серветками Ruta у літаку чи в ресторані будь-якої європейської країни. Так-так, це не вигадки. Адже цю продукцію обирають провідні європейські авіалінії та мережі кафе.

Безпечне виробництво

Одним з принципів роботи компанії є орієнтація на високі стандарти якості. Так, «ВГП» сертифікована за стандартами ISO, має кілька сертифікатів, що підтверджують високі стандарти соціальної та етичної відповідальності.

Дуже важливо мати в регіоні такі компанії, які створюють робочі місця, поповнюють бюджет міста та країни податками і, звісно, дають привід для гордості кожному жителю Луцька. А ми як свідомі мешканці, що люблять рідне місто, можемо легко підтримати локальні компанії та тим самим внести свій важливий вклад у розвиток регіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus