USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Як швидко підготуватися до гарячого туру*

21 Травня 2018 09:00
Разом із сезоном відпусток попит на подорожі швидко зростає. Водночас деякі туристи бажають не лише добре відпочити, але й заощадити. Саме для них компанія «Бізнес Візит» пропонує гарячі путівки. Але як швидко підготуватися до такої подорожі? Розглянемо особливості гарячих турів та перелік речей, які знадобляться вам під час поїздки.

Здебільшого вигідні пропозиції від туроператорів з’являються в травні або наприкінці вересня. У такі періоди кількість туристів незначна, тому компанії знижують ціни, щоби покрити витрати на авіаквитки та заброньовані готельні номери.

Гарячі путівки коштують на 30–50 % дешевше за звичайні та призначені для туристів, які можуть у будь-який момент вирушити на відпочинок. Часто вони з’являються на сайтах компаній в останній момент, буквально за 3–4 дні до подорожі.

Гарячі тури мають такі особливості:

- попереднє бронювання відсутнє;

- повна оплата;

- повернути кошти в разі відмови неможливо.

Турист не може самостійно обрати готель, але це не завжди є недоліком. Наприклад, вам можуть запропонувати 5-зірковий готель за ціною 3-зіркового.

Чек-лист: які речі та документи взяти із собою

Зрозуміло, кожен тур має свої нюанси, але можна виділити одяг, документи та техніку, які обов’язково знадобляться вам під час подорожі.

Одяг та взуття: декілька футболок; куртка на випадок прохолодної погоди; одна пара штанів або джинсів; бриджі або шорти; сукня або світла сорочка; дощовик, парасоля; декілька комплектів білизни; 2–3 пари шкарпеток; купальний костюм; кросівки; якщо ви вирушаєте до моря, захопіть сланці або крокси.

Із засобів особистої гігієни варто захопити: сухий шампунь; дезодорант; тюбик зубної пасти та зубну щітку; дезінфікуючий гель; серветки; бальзам для губ.

До переліку документів для подорожі входять: закордонний паспорт (або біометричний паспорт, якщо заплановано подорож до країн ЄС); 2 копії закордонного та внутрішнього паспортів; медична страховка; квитки; посадкові талони; автомобільні права (якщо плануєте орендувати авто); роздруковане підтвердження броні готелю.

Також обов’язково підготуйте аптечку: знеболювальне; жарознижуючі засоби; засіб від розладу шлунку; засіб від алергії; антисептики, бинти та пластир.

Якщо ви маєте хронічні захворювання, обов’язково захопіть відповідні засоби. Перед поїздкою дізнайтесь, які ліки допущені для ввезення в країну.

Гарячі путівки — відмінний варіант для тих, хто готовий забути про всі справи та вирушити в подорож назустріч яскравим та приємним враженням.

Довідка:

Всеукраїнська туристична компанія «Бізнес Візит» пропонує повний комплекс туристичних послуг: допомога в підборі залізничних, автобусних та авіаквитків, готелів та турів, а також надає професійну підтримку в оформленні віз. Послуги агентства здійснюються в офісах, віддалено та онлайн 24/7. Партнери компанії знаходяться в 35 містах України.

Контакти:

м. Київ, вул. Верхній Вал, 4а, оф.304

Телефон: +38 (044) 303 91 62

Сайт: businessvisit.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 21 Травня 2018 09:33
Кияни молодці, що пишуть такі статті, але я не люблю подорожувати без живого спілкування з турагентом. Заходимо в офіс "В кедах по Парижу", це в Луцьку, і вибираємо готель, задаємо питання, як юрист люблю отримати договір на руки, а віртуальні покупки - лише щось дрібне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus