USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Як відсвяткувати Новий рік у Львові*

13 Грудня 2018 15:37
Новий рік - це, напевно, найбільш чарівне свято. У багатьох воно асоціюється з дитинством та казкою. Кожен намагається відзначити це світле свято цікаво. Хтось вважає за краще в колі сім'ї, а хтось подорожує. Один з варіантів - провести Новий рік у Львові. Місто ідеально підходить для цього випадку, адже воно дуже казкове, особливо в ці дні, коли тут неймовірна атмосфера.

Де жити у Львові

Є різні варіанти проживання: у друзів, в готелі, забронювати квартиру подобово у Львові. Готель підходить тим, хто готовий платити великі гроші. Подобові квартири дешевші, ніж готель і є можливість економити ще й на харчуванні, але приготувати чудову їжу. І взагалі в квартирі більше свободи, ніж в готелі.


Сервіс Vlasne.ua сприяє пошукам квартир у Львові до Нового року. Vlasne.ua зберігає гроші клієнта до заселення, а в разі якихось непередбачених ситуацій, зробить повернення коштів. Сервіс дозволяє забронювати недорогу і якісну квартиру у Львові на Новий рік.

Як відсвяткувати Новий рік

Ідей святкування Нового року у Львові дуже багато. В такому красивому місті навіть проста прогулянка може бути хорошим варіантом. Львівські вулички виглядають дуже святково і ошатно, а навколо прекрасні пам'ятки. До того ж, деякі львівські храми відкриті в новорічну ніч, і можна зайти, помилуватися їхньою красою, а так само зустріти свято на новорічній службі. А ось під час різдвяних свят, є можливість послухати виступи хорів в Домініканському соборі.


Варіантом для святкування може стати екскурсія замками. Так можна перенестися в атмосферу середньовіччя, чому сприяє ще і костюмована екскурсія старовинним містом і львівськими музеями.

Якщо хочете вишукане свято, тоді немає кращого місця, ніж Будинок вчених. Це бал, розваги, майстер-класи, театральні вистави, конкурси, частування та інші заходи, які зроблять новорічну ніч яскравою і незвичною.

Львівські ресторани також пропонують провести цікаво Новий рік. Місто відоме своїми тематичними ресторанами, тому програма обіцяє бути захоплюючою.


А якщо хочеться відсвяткувати шумно, весело і сучасно, тоді краще відправитися в один з нічних клубів Львова, де чекають веселі, яскраві і незабутні враження.

Ідей як зустріти Новий рік у Львові багато, але який би варіант ви не обрали, в цьому старовинному, барвистому і неймовірному місті, обов'язково буде цікаво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 13 Грудня 2018 15:45
Написати так і я можу! А ви напишіть де щоб не обдрили можна квартири зняти, телефони, все більш детальніше ! А то пишуть водичку ллють.А реально немає куди звернутися бо сервіс низький або дуже дорого ао обмануті люди і на вулиці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus